Jídelní H?lky ?ínské Bambusové Balené 20cm (2.000 Ks)

Odkaz5044-100-20
  • Balení
📦
20.000
Jídelní Hůlky Čínské Bambusové Balené 200 mm
  • Jídelní Hůlky Čínské Bambusové Balené 200 mm
  • Jídelní Hůlky Čínské Bambusové Balené 200 mm (3000 Kousky)
2.000 Ks 176,42 € -20% 141,09 € 0,071€/Ud
176,42 € -20%
141,09 € (tax incl.) 0,071€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 20.000 Jednotky

Odkaz5044-100-20


  • Biologicky rozložitelné
  • Kompostovatelné
  • Recyklovatelné

Jídelní Hůlka Bambusová Balené200 mm (20 cm). Jednorázový a biologicky odbouratelný materiál, alternativa k plastu.

  • Jednorázový a biologicky odbouratelný materiál, alternativa k plastu.
  • Hladký povrch s jednoduchým designem.
  • Ideální pro prodejny asijských jídel nebo fusion restaurace.
  • Skvěle se hodí na nudle, různé druhy sushi nebo jiné orientální pochoutky.

Cena je za Krabici 2000 Ks.

Vidět víc

Popis

Praktické bambusové hůlky

Praktické bambusové hůlky

Pravděpodobně jste je už viděli a slyšeli o nich, ale použili jste je někdy? Asijská jídla bezpochyby chutnají lépe, pokud si je vychutnáte s tímto doplňkem. Hůlky jsou základem každého sebeúctyhodnějšího tradičního orientálního stolu, protože vám umožní vychutnat si jídlo jako opravdový gurmán.

Jsou vyrobeny z bambusu a s našimi hůlkami si můžete vychutnat všechny nuance chutných japonských, čínských a obecně orientálních jídel, což vám poskytne jedinečný a autentický kulinářský zážitek. Bambus je zcela organický materiál, který nevydává žádný zápach ani nemění chuť jídla. Kromě toho je odolný vůči vysokým teplotám, což umožňuje jeho bezproblémové používání a nehody. To však nejsou jediné výhody, chcete je znát všechny?

  • Praktické provedení: nudle, jarní závitky, ramen, všechny druhy sushi a další kulinářské pochoutky. Ať už je hvězdnou přípravou vašeho podniku cokoli, bambusové hůlky budou pro vaše strávníky ideální volbou, jak si na nich pochutnat. Jejich design je sice jednoduchý, ale velmi praktický.
  • Lehčí: bambusové hůlky jsou lehčí než hůlky z jiných materiálů. Tato vlastnost usnadňuje jejich používání, které, bývá kvůli nedostatku cviku poměrně obtížné.
  • Šetrné k životnímu prostředí: Víte, že bambus je jedním z nejrychleji rostoucích přírodních materiálů? Bambusové hůlky jsou jednou z nejlepších alternativ k plastovým materiálům, které znečišťují životní prostředí. Jakmile je použijete, stačí je vyhodit do ekologického koše na recyklaci, protože jejich výhodou je, že se dají kompostovat.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

Jídelní hůlky s pouzdrem pro větší hygienu

Jídelní hůlky s pouzdrem pro větší hygienu

Pokud hledáte maximální bezpečnost a hygienu pro své hosty, máme pro vás také ideální volbu: opláštěné hůlky. Co však myslíme pod pojmem opláštěné příbory? Myslíme tím, že tyto jídelní hůlky jsou individuálně chráněny praktickým krytem, který zabrání přímé manipulaci s výrobkem a jeho kontaktu s vnějšími činiteli před použitím.

A v čem mohou být individuálně chráněné příbory výhodou? Zejména v hotelech, ubytovnách, nemocnicích, kancelářích nebo dokonce v donáškových službách či službách s sebou.

Parametry

Barva Přírodní
Celkové Rozměry 20 cm
Design Catering
Materiál Bambus
Nějaký Balíček Párátka
Certifikáty Kontakt s potravinami
Biologicky odbouratelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 14011000
Délka 20 cm
Recyklovatelné Ne
Typ Cubertería
Balení v krabici 20
Cena za 20.000
Jednotky v balení 100
Vidět víc Zobrazit méně