Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)

Odkaz12666-100
  • sale
Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
  • Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
  • Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
  • Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
  • Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
  • Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá Ø6,2 cm (100 Ks)
100 Ks 5,00 € -25% 3,75 € 0,037€/Ud
5,00 € -25%
3,75 € (tax incl.) 0,037€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 100 Jednotky

Odkaz12666-100


  • Recyklovatelné
  • S pečetí PEFC

Kartonové Kelímek 4Oz/120ml Hnědá, Ø6,2 cm.

Cena je za Balení 100 Ks.

Vidět víc

Accesories

Příslušenství

With this product also buy



Popis

Kartonové kelímky: ideální volba s sebou

Kartonové kelímky: ideální volba s sebou

Ačkoli si většina lidí myslí, že jejich použití je omezeno na šálky na kávu, ve skutečnosti je můžete využít při mnoha dalších příležitostech a okamžicích.

Najdete je ve všech velikostech a tvarech: s víkem i bez něj, úsporné a s nejrůznějšími designy a barvami, abyste si mohli naservírovat dobrou horkou kávu nebo si vychutnat jakýkoli studený nápoj. Proto jsou kartonové kelímky, známé také jako papírové kelímky, nejpohodlnější a nejuniverzálnější možností, kterou lze dnes na trhu najít.

Proč byste si měli kupovat papírové kelímky?

Pokud podnikáte v oboru take-away, jistě víte, že jsou pro každou službu take-away nezbytné. Kartonové kelímky mají mnoho výhod:

  • Vyrobeno pro odnos s sebou: Vaši zákazníci budou moci svůj nápoj pohodlně konzumovat v provozovně, nebo si ho mohou vzít s sebou a dát si ho kdykoli jindy. Kromě toho si můžete zakoupit specifická víčka pro průměr každé sklenice. Výhodou je pohodlí, které vám umožní nabízet mnohem komplexnější služby.
  • Odolnost: Díky dobré tepelné izolaci budete moci servírovat horkou kávu nebo studené nápoje bez obav, že se materiál zdeformuje nebo bude příliš horký či studený.
  • Stohovatelné: Jsou stohovatelné, takže nebudete mít problém s jejich uložením v jakémkoli prostoru.
  • Udržitelnost: Dokonalá alternativa k plastům, takže mluvíme o současnosti a budoucnosti. Jsou vyrobeny z celulózy z panenských vláken z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji. Svým nákupem se tedy vyhnete odlesňování a zavážete se k péči o životní prostředí.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

S pečetí PEFC

S pečetí PEFC

Značka PEFC potvrzuje, že náš výrobek pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem a z kontrolovaných zdrojů, čímž přispívá k udržitelnosti životního prostředí.

S vnitřní laminací z PE

S vnitřní laminací z PE

Kelímky z recyklovatelného kartonu jsou z vnitřní strany opatřeny tenkou vrstvou PE pro větší bezpečnost. Tento materiál(polyethylen) je velmi pevný a pružný typ plastu, který zajišťuje vodotěsnost kartonu, takže se nedeformuje ani neměkne, pokud není v kontaktu s kapalinou.

Aby mu spotřebitel mohl dát druhý život a recyklovat ho, musí tento PE laminovaný kelímek vyhodit do kontejneru na lepenku.

S válcovaným okrajem

S válcovaným okrajem

Naše šálky mají na horní straně zaoblený okraj, který vám pomůže konzumovat produkt pohodlnějším a příjemnějším způsobem. Lze je také kombinovat s jedním z našich kompatibilních vík. Tímto způsobem získáte vzduchotěsné a bezpečné balení pro přepravu a konzumaci nápoje bez obav z úniku nebo rozlití.

Parametry

Barva Hnědá
Celkové Rozměry 120 ml
Design GreenUso ECO
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Kelímek
Použití Studené a teplé nápoje
Celková kapacita 120 ml
Certifikáty FSC
Kontakt s potravinami
Tvar Kolo
Výška 6 cm
Osvědčení 1: FSC ANO
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236990
Recyklovatelné Ne
Typ Obal
Cena za 100
Jednotky v balení 100
Vidět víc Zobrazit méně