Monouso Academy

Průvodce papírovými sáčky

Průvodce nákupem papírových sáčků

Pokud je něco společné všem podnikům bez ohledu na jejich odvětví činnosti, pak je to potřeba dodávat prodávané výrobky v perfektním stavu. Proto se kromě obalů a kontejnerů stávají nezbytným prvkem také tašky. Zatímco po desetiletí kralovaly plastové tašky, rozvoj ekologického povědomí a potřeba nabízet ekologičtější alternativy vedly k vývoji udržitelných možností využívajících přírodní materiály, …

Průvodce nákupem papírových sáčků Číst dál »

průvodce jednorázovými talíři

Průvodce jednorázovým a opakovaně použitelným nádobím

Svět talířů pro catering a akce se v posledních letech hodně vyvinul, a to natolik, že je logické, že mnoho zákazníků uznává, že se při výběru mezi tolika typy jednorázových a opakovaně použitelných talířů cítí ztraceni. Jaké materiály jsou k dispozici a které budou nejlépe vyhovovat mým potřebám? Mám zvolit jednoduchý design, nebo se rozhodnout …

Průvodce jednorázovým a opakovaně použitelným nádobím Číst dál »

průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky

Na zdraví. Na zdraví. Prostě. Brada brada. Santé. Kampai. Na zdorovje. Skalnaté. Osvobození. Salut. Mabuhay… Prakticky v každém jazyce existuje jiný výraz pro přípitek a na světě je jen málo zvyků tak rozšířených jako tento. Zvedání nejrůznějších sklenic, cinkání a vyjadřování dobrých přání je akt, který se opakuje po celé zeměkouli při nejrůznějších oslavách. Má …

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky Číst dál »

průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými zásobníky

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými zásobníky

Je nezvratným faktem, že žádná akce se neobejde bez pořádné přehlídky jídla. Ať už se jedná o venkovní večírek, soukromou oslavu ve vašem pohostinském zařízení nebo catering na svatbě, každá slavnostní událost nebo setkání má svůj odpovídající piknik a na něm nesmí chybět tácy plné jídla! Už si skoro dokážeme představit ty jednorázové tácy: s …

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými zásobníky Číst dál »

průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými taškami

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými taškami

Mísa, mísa, mísa, mísa, mísa na salát, mísa na omáčku, mísa, mísa, mísa… ať už jim říkáte jakkoli, mísy se ve svém nejmodernějším významu (a již akceptovaném Španělskou královskou akademií) staly nejmódnějším kusem nádobí v kuchyních po celém světě. Díky jejich velké univerzálnosti můžete servírovat dobrý sójový nebo miso ramen, havajské poke, cereálie s mlékem …

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými taškami Číst dál »

průvodce nákupem jednorázových plastových kelímků

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky

Rozhodli jsme se napsat tohoto průvodce typy jednorázových kelímků pro catering a akce, protože existuje tolik různých tvarů, velikostí, materiálů, použití a barev, že vám chceme pomoci a dát vám k dispozici naše zkušenosti. Chceme pro vás být referencí, přátelskou náručí, až budete stát před obtížným výběrem ideálního kelímku. A priori se to zdá jako …

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky Číst dál »

úspora energie

15 tipů pro úsporu energie v restauraci

Pokud si sestavíte seznam výhod úspory energie v restauraci, na prvním místě se jistě objeví snížení nákladů, optimalizace opotřebení elektrických spotřebičů a samozřejmě péče o životní prostředí. Důvody, proč se zajímat o snížení spotřeby elektrické energie, jsou jasné, ale důležité je, a o tom zde budeme mluvit, jak to udělat. Jak ušetřit energii v restauraci? …

15 tipů pro úsporu energie v restauraci Číst dál »

13 typů menu

13 typů jídelních lístků pro restaurace

Stále častěji se při sestavování jídelních lístků rozhoduje o tom, co se má v restauraci nabízet, na základě oblíbenosti a ziskovosti toho, co lze na jídelním lístku najít. Tato nová marketingová strategie pro restaurace je skvělým nástrojem pro sestavení jídelního lístku na míru. Analyzuje, co ve vaší kuchyni frčí a jak z toho vytěžit maximum. …

13 typů jídelních lístků pro restaurace Číst dál »

průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky

Hrnky jsou na snídani a na svačinu. A na nálev nebo na ten plný svařák, o který si vaši strávníci říkají po večeři. Jak se ukazuje, tyto zploštělé hrnky s uchy jsou nepostradatelnou součástí vašeho nádobí a jednorázové i opakovaně použitelné verze vám otevírají svět možností: odnášet, zvyšovat hygienu a bezpečnost, měnit modely ve vaší …

Průvodce jednorázovými a opakovaně použitelnými kelímky Číst dál »

tripadvisor pro restaurace

Tripadvisor pro restaurace

chcete vědět, jak se zaregistrovat na Tripadvisor restaurace? Víte, jak upravit a zlepšit svůj profil na platformě? Jak můžete využít tuto službu? Je to zdarma? Můžete odstranit špatné recenze? V tomto definitivním průvodci službou Tripadvisor pro restaurace vám tyto a další pochybnosti objasníme, abyste mohli se svou restaurací hvězdně debutovat. V mnoha ohledech se Tripadvisoru …

Tripadvisor pro restaurace Číst dál »