Bambusová Lžíce 9cm v krabičce (50 Ks)

Odkaz4845-50
    Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    • Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    • Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    • Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    • Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    • Bambusová Lžíce 9cm (50 Ks)
    50 Ks   5,49 € 0,110€/Ud
    5,49 € (tax incl.) 0,110€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 50 Jednotky

    Odkaz4845-50


    • Bambus
    • 50

    Bambusová Lžíce o délce 9 cm s jedinečným a originálním designem, který se přizpůsobí každé situaci.

    • Je vyrobena z bambusu, je biologicky odbouratelná a recyklovatelná.
    • Je odolná a hygienická a umožňuje vám vychutnat si pokrm, aniž by zanechala v jídle jakoukoli chuť.
    • Vhodná na teplé i studené pokrmy.
    • Díky tomu, že má přírodní barvu, můžete měnit její tónování, čímž se každá Lžíce stane jedinečnou a získá ekologický a organický nádech.
    Vidět víc

    Accesories


    Popis


    Bambusová kávová lžička: funkčnost, udržitelnost a pevnost


    Hledáte jednorázovou a zároveň originální lžičku na kávu? Náš bambusový příbor je dokonalým řešením, které kombinuje eleganci, udržitelnost a odolnost. Svůj stůl proměníte v místo plné šarmu a ekologického povědomí, kde se káva a nálevy stanou vyjádřením úcty k naší planetě, a to vše v kombinaci s trendem.

    Naše bambusová lžíce je ideální pro míchání kávy a udržení hmotnosti cukru nebo sladkostí bez rizika ohýbání, lámání nebo štěpení, což činí každou lžíci jedinečným zážitkem. Má ergonomický design, který usnadňuje pohodlné uchopení a stane se nepostradatelným předmětem na vašem stole, mimo funkčnost.

    Nejekologičtější řešení pro váš podnik

    Vyrobeno z bambusu, 100% přírodního, pevného a odolného. Jedná se o rychle rostoucí materiál, což z něj činí jednu z nejudržitelnějších možností na trhu. Jelikož je bambusová lžíce přírodního původu, poskytne větší pocit čistoty a hygieny.

    Nespokojte se s konvenčním! Dodejte svému podnikání nádech přirozenosti se 100% biologicky odbouratelným a kompostovatelným příborem bez jakéhokoli chemického ošetření. Staňte se etalonem v oblasti ekologického stravování, aniž byste se museli obávat o jeho odolnost, protože bambusové příbory jsou navrženy tak, aby odolaly vašim nejlepším receptům, ať už jsou jakékoliv.


    Cuchara de Bambú 9cm (50 Uds)

    Cuchara de Bambú 9cm (50 Uds)

    Vyberte si ekologické lžíce

    Výběr našich bambusových lžiček může být chytrou strategií, díky níž vaše firma vynikne. Jejich atraktivní design a závazek udržitelnosti mohou přilákat ekologicky smýšlející zákazníky, kteří chtějí autentické a odpovědné výrobky.

    Díky výrazné barvě a struktuře bambusu dodáte svému podnikání ekologický nádech. Navíc nabídnete svým zákazníkům možnost přispět k péči o životní prostředí.

    Vysoce kvalitní jednorázové příbory

    Ve společnosti Monouso jsme jako zkušení výrobci vložili všechny své znalosti do toho, abychom vám poskytli to nejlepší biologicky rozložitelné nádobí. Proto jsme pečlivě vybrali tuto fantastickou bambusovou lžíci, která vám zaručí výjimečný zážitek ze stolování a postará se o každý detail. Tato lžíce nejenže splňuje naše standardy kvality, ale je také výhodná pro vaši peněženku a životní prostředí - vítězná kombinace!


    Pomůžeme vám vybrat dokonalou bambusovou lžičku na kávu pro váš podnik?

    Víme, jak obtížné může být vybrat ideální bambusový příbor pro vaši firmu. Na výrobky naší značky Monouso se vztahuje naše záruka; jako odborníci v oboru. Náš závazek je určen pro hotelnictví, restaurace a gastronomii.

    Pokud máte jakékoli dotazy, zákaznický servis Monouso vás rád vyslechne a pomůže vám vyřešit jakékoli pochybnosti.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry 9 cm
    Materiál Bambus
    Nějaký Balíček Cuchara
    Vnitrostátní 14011000
    Délka 10,3 cm
    Balení v krabici 24
    Cena za 50
    Jednotky v balení 50
    Vidět víc Zobrazit méně