Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Ks)

Odkaz6294-50
  • last units
Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Ks)
  • Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Ks)
  • Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Ks)
  • Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Ks)
  • Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm (50 Kousky)
50 Ks 28,28 € -30% 19,79 € 0,396€/Ud
28,28 € -30%
19,79 € (tax incl.) 0,396€/Ud
Množství

Cena za krabici 50 Jednotky

Odkaz6294-50


  • Biologicky rozložitelné
  • Recyklovatelné

Bambusový Nůž pro Ochutnávky Černá 9cm 50 (Ks)

Sáčků 50 Ks.

Vidět víc

Popis

Ekologický nůž pro opakované použití

Ekologický nůž pro opakované použití

Chcete mít všechny ekologické výhody biologicky rozložitelných příborů, ale zároveň hledáte větší trvanlivost, aniž byste je museli hned vyhodit? Ve společnosti Monouso vám rádi pomůžeme se všemi vašimi požadavky, a proto vám chceme představit bambusové příbory.

Vyhněte se tvorbě zbytečného odpadu tím, že se rozhodnete pro naše opakovaně použitelné bambusové příbory. Naše nože vyrobené z bambusu a se skvělou ergonomií pro vás budou dokonalou ekologickou volbou, díky níž si budete moci vychutnat jídlo kdekoli. Krájejte od masa až po ryby, aniž byste museli vynaložit velké úsilí a aniž byste se museli obávat ohnutí, zlomení nebo odštípnutí. Chcete znát další výhody těchto bambusových nožů? Zde vám prozradíme více podrobností.

  • Opakované použití : jejich velká odolnost vám umožní tyto příbory bez problémů používat opakovaně, pouze se musíte postarat o jejich údržbu, která je velmi jednoduchá. Naše rada? Po skončení jídla je ručně umyjte vlažnou vodou a nechte je uschnout, aby se v nich nehromadila vlhkost.
  • Lehčí: Bambusové příbory jsou mnohem lehčí než klasické ocelové příbory, takže budou bezpochyby nejpraktičtější a nejfunkčnější variantou, pokud jde o jejich přepravu pro použití při jakékoli příležitosti, například do kanceláře, na piknik nebo i pokud se vydáte na výlet do přírody.
  • Šetrný k životnímu prostředí: Víte, že bambus je jedním z nejrychleji rostoucích přírodních materiálů? Bambusové příbory jsou jednou z nejlepších alternativ plastových materiálů, které znečišťují životní prostředí. Po skončení životnosti této vidličky ji stačí vyhodit do ekologického kontejneru na recyklaci, protože její výhodou je, že se dá kompostovat.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

Parametry

Barva Černá
Celkové Rozměry 9 cm
Design Catering
Materiál Bambus
Nějaký Balíček Nůž
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Zoubkovaný
Biologicky odbouratelný Ano
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 14011000
Délka 9 cm
Recyklovatelné Ne
Typ Cubertería
Balení v krabici 10
Cena za 50
Jednotky v balení 50
Vidět víc Zobrazit méně