Držák na Ubrousky na Koktejl Dřevěný (1 Ks)

Odkaz9041-1
    Držák na Ubrousky na Koktejl Dřevěný (1 Ks)
    • Držák na Ubrousky na Koktejl Dřevěný (1 Ks)
    • Držák na Ubrousky na Koktejl Dřevěný (1 Kousky)
    • Držák na Ubrousky na Koktejl Dřevěný (1 Kousky)
    1 Ks   12,95 € 12,947€/Ud
    12,95 € (tax incl.) 12,947€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 1 Jednotky

    Odkaz9041-1


    • Dřevo
    • Náměstí
    • Ne
    • 1

    Zásobník na koktejlové ubrousky 20x20 cm. Ideální pro optimalizaci doby přípravy stolů ve vaší provozovně. Rozměry: 11x11x6cm.

    • Vyrobeno ze dřeva: recyklovatelné a opakovaně použitelné.
    • Otevřený a snadno použitelný držák na ubrousky.
    • Odolnost vůči vlhkosti a teplu.
    • Doporučeno pro použití v interiéru.
    • Vhodné pro barový a stolní servis v barech a kavárnách.

    Cena je za 1 Ks.

    Vidět víc

    Accesories

    Příslušenství

    Popis

    Dřevěný držák na koktejlové ubrousky, který nesmí chybět v barech a restauracích.

    Tento dřevěnýdržák na ko ktejlovéubrousky je určen pro koktejlové ubrousky 20x20 cm. Dávkovač má rozměry 105x105x50 mm a jednoduchý, rustikální a teplý dřevěný povrch. Je dokonalým spojencem pro dobrou obsluhu v hospodách nebo na všech akcích, kde se podávají nápoje a občerstvení.

    Jedná se o velmi funkční a praktický ruční dávkovač ubrousků, který můžete umístit jak u baru, tak u stolů s velkým počtem zákazníků. Lze jej snadno doplňovat shora, protože zásobník na ubrousky není uzavřený, takže jsou všechny ubrousky dokonale vidět. Jakmile ubrousky umístíte dovnitř, budou mezi stěnami uloženy a uklizeny. Pokud si chcete vzít ubrousek, stačí ho vzít za horní část nebo za jeden z nezakrytých rohů.

    Tento dřevěný držák na koktejlové ubrousky se bude skvěle vyjímat v jakékoli části vašeho domova nebo provozovny. Jelikož je vyroben z tmavého dřeva, bude s ním jakýkoli barevný ubrousek velmi kontrastovat. Prezentace ubrousků je tak elegantní, poutavá, čistá a velmi pohodlná. Cílem je, aby zákazník nebo host mohl ubrousky snadno najít, když je potřebuje.

    Praktický a hygienický klasický držák na ubrousky

    Kromě tohoto dřevěného modelu je k dispozici ještě jeden z metakrylátu a nerezové oceli, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje stylu vašich prostor nebo vašemu rozpočtu. Použití zásobníků na ubrousky je velmi pohodlné a praktické řešení. A mimochodem, hygienické. Takto nebudete muset nechávat ubrousky naskládané na hromadě nebo položené na jakémkoli povrchu, jako by byly samoobslužné, s možností, že se ušpiní, spadnou, ztratí se...

    S tímto typem držáku na ubrousky je vše vyřešeno a vy poskytnete svým zákazníkům dobré služby.

    Tento model dřevěného zásobníku na koktejlové ubrousky je velmi hygienický, snadno se čistí, ulpívá na něm méně nečistot a jiných vnějších vlivů, je velmi trvanlivý a velmi odolný vůči vlhkosti i teplu. Aby byl povrch držáku na ubrousky čistý a lesklý, stačí použít univerzální čisticí prostředek.

    Ideální pro koktejlové ubrousky

    Image a hygiena jsou v pohostinství velmi důležité a s tímto dřevěným držákem na koktejlové ubrousky si můžete být jisti, že pokryjete potřebu a uděláte ten nejlepší dojem.

    S tímto typem držáku na ubrousky budete mít bar a stůl vždy přehledně uspořádaný a vaši zákazníci si budou moci vzít potřebné koktejlové ubrousky. Tento dřevěný držák na koktejlové ubrousky lze použít i v domácnosti.

    Pokud váš domov působí rustikálním dojmem, bude se tento dávkovač skvěle vyjímat v kuchyni nebo obývacím pokoji. Je také dobrou volbou pro bary nebo restaurace s atmosférou elegance, tradice a zvyklostí. Tento dřevěný zásobník na ubrousky je krásný, robustní, snadno se čistí, je odolný vůči teplu a především se doporučuje pro použití v interiéru.

    Jedná se o velmi praktický a atraktivní zásobník na ubrousky za skvělou cenu. Pořiďte si držáky na koktejlové ubrousky, které potřebujete, a udržujte ve svém podniku pořádek a čistotu. Cena tohoto dřevěného držáku na ubrousky je za 1 kus.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry 10,5x10,5x5cm
    Design Cocktail
    Materiál Dřevo
    Nějaký Balíček Držák Ubrousku
    Použití Dávkovač
    Tvar Náměstí
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 48183000
    Recyklovatelné Ne
    Znovu použitelný Ano
    Typ Ubrousky a ubrusy
    Balení v krabici 10
    Cena za 1
    Rozměry 10,5x10,5x5cm
    Jednotky v balení 1
    Vidět víc Zobrazit méně