Inserto nPodnos Plastový PS Bílá 470x350mm (500 Ks)

Odkaz8467-500
  • last units
Inserto nPodnos Plastový PS Bílá 470x350mm (500 Ks)
  • Inserto nPodnos Plastový PS Bílá 470x350mm (500 Ks)
  • Inserto nPodnos Plastový PS Bílá 470x350mm (500 Kousky)
500 Ks   171,46 € 0,343€/Ud
171,46 € (tax incl.) 0,343€/Ud
Množství

Cena za krabici 500 Jednotky

Odkaz8467-500

Barva


  • PS (Polystyren)
  • Obdélníkový
  • Ano
  • Si
  • 500

Inserto nPodnos Plastový PS Bílá 470x350mm 500 (Ks)

Cena je za Pytel 500 Ks. 

Vidět víc

Accesories


Popis

Podnosy PS: nádobí pro dokonalou prezentaci

Podnosy PS: nádobí pro dokonalou prezentaci

Hledáte dokonalý podnos pro každou příležitost? Máme ho pro vás! Naše plastové tácy PS vynikají jednoduchým a elegantním designem, který je ideální pro formální události vyžadující nádech sofistikovanosti, ale i pro neformálnější příležitosti.

Naše podnosy PS jsou vyrobeny z polystyrenu, známého také jako PS, a vyznačují se vynikající pevností a tuhostí, takže jsou ideální volbou pro situace, kdy potřebujete mít jistotu, že vaše podnosy vydrží, ať už se na nich rozhodnete servírovat cokoli. A další velkou výhodou tohoto materiálu je, že je překvapivě lehký, což usnadňuje přepravu a umístění táců bez větší námahy.

Přemýšlíte o zařazení podnosů z PS do svého podnikání?

  • Pevné a lehké: tácy z PS jsou neuvěřitelně pevné a lehké, takže jsou tím nejlepším společníkem pro servírování všech vašich jídel.
  • Možnost opakovaného použití : tácy budete moci opakovaně používat při různých příležitostech a zapomenete tak na neustálé obnovování nádobí.
  • Všestranné: jejich design umožňuje přizpůsobit se všem druhům událostí a servírovat všechny recepty, které si dokážete představit.
Zjednodušte si obsluhu pomocí přihrádek

Zjednodušte si obsluhu pomocí přihrádek

Zdaleka nejpraktičtější pro bufety, jídelny, restaurace s denním menu a všechny ostatní podniky, které potřebují podávat různé pokrmy současně. Proč říkáme, že jsou tyto tácy pro tento typ servisu ideální? Stačí se na ně podívat! Díky svému členění na přihrádky jsou ideální volbou pro udržení přesné kontroly nad podávanými porcemi a zároveň pro bezvadnou a organizovanou prezentaci pokrmů, aniž by se jejich chutě mísily.

S těmito podnosy vybavenými přihrádkami různých velikostí můžete servírovat všechny části jídla, od hlavního chodu přes přílohy, saláty až po dezerty, aniž byste museli pro každou z nich používat samostatný talíř. Nezní to prakticky?

Ale to není všechno. Dokážete si představit, že byste nabízeli různé předkrmy a měli možnost zařadit různé dipy ke sdílení? S těmito tácy je to zcela možné. Díky nim bude vaše jídlo organizovanější a budete si ho moci vychutnat pohodlněji. Co si o tomto nápadu myslíte vy?

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 47x35 cm
Design Square
Materiál PS (Polystyren)
Nějaký Balíček Podnos
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Šířka 35 cm
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový SI
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Délka 47 cm
Recyklovatelné Si
Typ Jednorázový
Gama Hospodářský
Balení v krabici 2
Cena za 500
Rozměry 47x35cm
Jednotky v balení 500
Vidět víc Zobrazit méně