Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý (1.000 Ks)

Odkaz4901-50-20
  • Balení
  • sale
📦
1000
Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý (1.000 Ks)
  • Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý (1.000 Ks)
  • Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý (1.000 Ks)
  • Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý (1.000 Ks)

Produkt s Ukončenou Výrobou


Produkt je nahrazen:

1.000 Ks 155,85 € -28% 112,17 € 0,112€/Ud
155,85 € -28%
112,17 € (tax incl.) 0,112€/Ud
Množství

Cena za krabici 1000 Jednotky

Produkt s Ukončenou Výrobou



Odkaz4901-50-20


  • Do mikrovlnné trouby
  • Biologicky rozložitelné
  • Kompostovatelné
  • Recyklovatelné
  • S pečetí PEFC

Kartonové Talíře Chinet 170mm Bílý.

Cena je za Krabici 1.000 Ks.

Vidět víc

Popis

Ekologické a udržitelné desky z lisovaných vláken

Ekologické a udržitelné desky z lisovaných vláken

Hledáte pro své akce vysoce kvalitní, ekologické a sofistikovaně vypadající nádobí? Určitě jste ho našli. Talíře Chinet Pulpa jsou tak pevné a tuhé, že jim klasické nádobí nemá co závidět.

Nejvýraznějším rysem těchto desek je, že jsou vyrobeny z recyklovaných papírových vláken, která jsou tvarována lisováním. Konkrétně celulózová buničina se získává především z recyklace jiných obalů z lepenky a papíru. Když už jsme si řekli, z jakého materiálu jsou vyrobeny, povíme si o jejich mnoha výhodách:

  • Velká odolnost: jak u vodnatých, tak u suchých nebo tučných potravin. Nic vám nebrání použít tento typ desky s jakýmkoli přípravkem. Řezat a píchat můžete zcela bezpečně a bez obav z poškození desek.
  • Prvotřídní materiál s maximální tuhostí: tyto desky z lisovaných vláken mají extrémní odolnost, která je vhodná pro bezproblémové uložení těžkých pokrmů, jako je maso s přílohou, nebo dokonce polotovarů s omáčkami. Můžete si být jisti, že se nezkroutí ani nezměknou.
  • Pro všechny události: talíře Chinet Pulpa jsou ideální pro narozeninové oslavy a neformálnější oslavy, ale také pro profesionální hotelové a cateringové služby. Jejich elegantní estetika se přizpůsobí všem příležitostem.
  • Kromě toho,že jsou pohodlné, jsou i hygienické: naše kartonové talíře jsou bezpochyby ideální volbou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, můžete ušetřit čas i peníze, stačí je vyhodit do příslušného kontejneru a je to.
  • Velmi šetrné k přírodě: díky tomu, že talíře Chinet Pulpa jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu. Navíc jsou recyklovatelné, biologicky rozložitelné a kompostovatelné, takže svým nákupem přispějete k udržitelnosti životního prostředí a k vytvoření lepší planety pro všechny.

Do mikrovlnné trouby

Do mikrovlnné trouby

Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

S pečetí PEFC

S pečetí PEFC

Značka PEFC potvrzuje, že náš výrobek pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem a z kontrolovaných zdrojů, čímž přispívá k udržitelnosti životního prostředí.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry Ø17cm
Design Chinet
Materiál Papír z lisovaných vláken
Nějaký Balíček Talíř
Certifikáty Kontakt s potravinami
Průměr 17 cm
Tvar Kolo
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Mikrovlnná trouba Ano
Typ Jednorázový
Balení v krabici 20
Cena za 1000
Rozměry (Ø) Ø17cm
Jednotky v balení 50
Vidět víc Zobrazit méně