Krabička Karton Kraft s Okénkem 90x51x120mm (25 Ks)

Odkaz13108-25
  • sale
Krabička Karton Kraft s Okénkem 90x51x120mm (25 Kousky)
  • Krabička Karton Kraft s Okénkem 90x51x120mm (25 Kousky)
25 Ks 9,83 € -15% 8,35 € 0,334€/Ud
9,83 € -15%
8,35 € (tax incl.) 0,334€/Ud
Množství

Cena za krabici 25 Jednotky

Odkaz13108-25


  • Papír / karton
  • Obdélníkový
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • Ne
  • 25

Krabička Karton Kraft s Okénkem 90x51x120mm 25 (Ks)

Cena je za Balení 25 Ks.

Vidět víc

Popis

Obaly na sendviče a wrap: chránit a užívat si

Obaly na sendviče a wrap: chránit a užívat si

Nesporní králové stravování: kdo z nás nejednou nespěchal a neuchýlil se k chutnému a praktickému sendviči nebo wrapu, aby se vymanil ze spěchu? No, a my vám nyní prozradíme tajemství úspěchu. Naše obaly jsou pro ně ideální, od těch nejjednodušších až po ty nejkomplexnější a nejpropracovanější, s jakýmkoli typem ingrediencí. Díky svému designu se dokonale přizpůsobí a zachová každou ingredienci přesně na místě, kde si ji můžete vychutnat.

Horké nebo studené? Ať už váš zákazník preferuje jakýkoli způsob, naše obaly na sendviče a wrapy jsou klíčem k zachování čerstvosti křupavého chleba a čerstvých ingrediencí.

Karton, základní stavební kámen našich obalů, je víc než jen materiál. Naše lepenka je vyrobena z vláken pocházejících z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření s jejich zdroji a zaručuje nejen pevnost a praktičnost, ale také odráží náš závazek k udržitelnosti.

Je to tak jednoduché, servírujte své přípravky v těchto praktických obalech a vaši zákazníci si je mohou vzít a zkonzumovat na místě nebo si je odnést a vychutnat si je později. A nejen to, můžete je použít i ve své rozvážkové službě.

A počkejte, tyto nádoby určené pro vaše pohodlí mají ještě další výhody. Dovolte nám, abychom vám o nich pověděli:

  • Odolnost a ochrana potravin: naše obaly představují účinnou bariéru proti vnějším faktorům, jako je vlhkost a působení vzduchu, a zajišťují, že si vaše výtvory zachovají původní čerstvost a chuť.
  • Všestrannost a praktičnost: díky těmto obalům, které jsou lehké, snadno se přepravují a jsou na jedno použití, bude pro vaše zákazníky vychutnávání sendvičů nebo wrapu hračkou. Praktičnost máte na dosah ruky.
  • Ekologická udržitelnost: tyto obaly snižují závislost na neobnovitelných zdrojích. Jelikož jsou navíc biologicky rozložitelné, pomáhají minimalizovat dopad na životní prostředí a přispívají k udržitelnému nakládání s odpady.

Jedinečné prezentace s kartonovými krabicemi s okny

Patříte k těm, kteří věří, že dobrá prezentace je pro každou službu take away nebo rozvozu nutností? Gastronomický zážitek není jen o chuti jídla, zásadní roli hraje i první dojem. Potěšte chuťové buňky a oči svých zákazníků těmito kartonovými krabicemi s okénkem.

Design kombinující pevnost kartonu s průhledným oknem vám umožní přímý pohled na výrobek, aniž by to bylo na úkor ochrany. Tyto krabice jsou ideální pro atraktivní a praktické vystavení výrobků a zároveň zajišťují jejich neporušenost během přepravy a skladování.

Karton, který je základním stavebním kamenem našich obalů, je víc než jen materiál. Naše lepenka je vyrobena z vláken pocházejících z lesů certifikovaných pro odpovědné nakládání se zdroji a zajišťuje nejen pevnost a praktičnost, ale odráží také náš závazek k udržitelnosti.

Máte zájem zlepšit prezentaci svých přípravků? Jen počkejte, protože je toho ještě víc.

  • Pevné a bezpečné: tyto krabice vyrobené z vysoce kvalitní lepenky zaručují optimální uchování vašich potravin a zachovávají jejich strukturu a chuť. Jsou dokonalým řešením, které zajistí, že se každé sousto dostane k vašim zákazníkům v ideálním stavu.
  • Lepší viditelnost: vestavěné okénko umožňuje vašim zákazníkům vidět výrobek, aniž by museli krabici otevírat, což vede k atraktivnějšímu zážitku z nákupu a větší důvěře při nákupu.
  • Závazek k ochraně životního prostředí: jejich výběrem aktivně přispíváte k odpovědnějšímu nakládání s odpady a ochraně životního prostředí.

Parametry

Barva Kraft
Celkové Rozměry 9x5,1x12cm
Design Premium Gloss
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Krabička
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Biologicky odbouratelný Ano
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Gramáž 250 g/m²
Vnitrostátní 39241000
Recyklovatelné Ne
Typ Obal
Balení v krabici 20
Cena za 25
Rozměry 9x5,1x12cm
UMF 48
Jednotky v balení 25
Vidět víc Zobrazit méně