Kraft-Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,7cm (25 Ks)

Odkaz12614-25
  • Nové
Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,6cm (25 Ks)
  • Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,6cm (25 Ks)
  • Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,7cm (25 Ks)
  • Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,7cm (25 Ks)
  • Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,7cm (25 Ks)
  • Kraftová Lepenková Nádoba 1.000ml Ø11,7cm (25 Ks)
25 Ks   7,03 € 0,281€/Ud
7,03 € (tax incl.) 0,281€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 25 Jednotky

Odkaz12614-25


  • Papír / karton
  • Kolo
  • 25

Znáte naši kraftovou kartonovou vanu? Díky objemu 1.000 ml a nepropustnosti můžete servírovat polévky, krémy, zmrzliny a cokoli jiného, aniž byste riskovali. Vašim zákazníkům nabídne funkční a efektivní servis.

  • Jednorázové a recyklovatelné.
  • Tepelná izolace díky hermetickému těsnění.
  • Umožňuje přepravu tekutých i pevných potravin.
  • Ideální pro restaurace, take away, rozvoz a zmrzlinárny.

Jeho kompatibilní víko najdete v příslušenství výrobku, abyste mohli využívat všechny jeho výhody.

Vidět víc

Accesories

Příslušenství

Popis

Tekutina v kartonu? Ano, s misky na polévku

Tekutina v kartonu? Ano, s misky na polévku

Na trhu, kde záleží na každém detailu, jsme si položili otázku: jak zajistit, aby teplota, chuť a kvalita zůstaly nezměněny i mimo zdi vaší provozovny, a odpověď spočívá v důmyslnosti našich kartonové misky na polévku a smetanu.

Tyto misky byly pečlivě navrženy tak, aby chránily autentickou chuť vašich kulinářských výtvorů. Představte si uklidňující teplo vašich oblíbených polévek nebo jedinečnou smetanovou chuť vašich specialit, to vše chráněné v kartonové miskynavržené tak, aby vaše pokrmy zůstaly autentické a chutné, i když si je vaši zákazníci vychutnají mimo vaši restauraci.

[IMG = "02_carton_material"]

Karton, který je základním stavebním kamenem našich obalů, je víc než jen materiál. Naše lepenka je vyrobena z vláken pocházejících z lesů certifikovaných pro odpovědné nakládání s jejich zdroji a zaručuje nejen pevnost a praktičnost, ale odráží také náš závazek k udržitelnosti.

Volba lepenky jako hlavního materiálu není náhodná; jde o strategické rozhodnutí, které zajišťuje potřebnou pevnost a tepelnou izolaci, díky čemuž jsou ideální nejen pro teplé potraviny, ale i pro studené a teplé potraviny. Nemyslíte si, že právě to je potřeba k vylepšení vašich pokrmů?

A počkejte, chcete ještě více výhod kartonové obaly na saláty? Povíme vám o nich více:

  • Tepelná odolnost a ochrana potravin: naše obaly představují účinnou bariéru proti vnějším vlivům, jako je vlhkost a působení vzduchu, a uchovávají tak vaše polévky, krémy nebo dokonce saláty.
  • Všestrannost a praktičnost: tyto vaničky byly navrženy s ohledem na pohodlí restaurací s sebou, jsou lehké a snadno se přepravují. Vašim zákazníkům usnadní vychutnávání polévek a krémů na cestách, aniž by se museli vzdát kvality nebo pohodlí.
  • Ekologická udržitelnost: tyto nádoby snižují závislost na neobnovitelných zdrojích. A protože jsou biologicky rozložitelné, pomáhají minimalizovat dopad na životní prostředí a přispívají k udržitelnému nakládání s odpady.
Misky s kompatibilními víčky: dokonalá kombinace

Misky s kompatibilními víčky: dokonalá kombinace

Přestože si užíváme všech výhod, které nám kartonové nádoby nabízejí, víme, že bez jednoho klíčového prvku: víčka, nejsou stejné. Proto v příslušenství výrobků najdete víko navržené tak, aby nejen dokonale sedělo na vaně, ale také aby splňovalo všechny vaše potřeby.

Mějte však na paměti, že v závislosti na materiálu, z něhož jsou vyrobena, je můžete používat jak pro teplé, tak pro studené potraviny, nebo výhradně pro studené potraviny.

Parametry

Barva Kraft
Celkové Rozměry 1000 ml
Design Kulaté
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Nádoba
Clona 15 cm
Použití Restaurace a stravování
Certifikáty Kontakt s potravinami
Průměr 11,6 cm
Tvar Kolo
Výška 13,3 cm
Rodina Monouso
Gramáž 100g/m2
Typ Obal
Plisé 12 cm
Balení v krabici 15
Cena za 25
Jednotky v balení 25
Vidět víc Zobrazit méně