Talíř Čtvercový z Palmových Listů 2 Dílný 10x10cm (10 Ks)

Odkaz9320-10
  • last units
Mini Talíř Čtvercový z Palmových Listů 2 Vrstvy 10x10cm (10 Ks)
  • Mini Talíř Čtvercový z Palmových Listů 2 Vrstvy 10x10cm (10 Ks)
  • Mini Talíř Čtvercový z Palmových Listů 2 Vrstvy 10x10cm (10 Ks)
  • Mini Talíř Čtvercový z Palmových Listů 2 Vrstvy 10x10cm (10 Ks)
10 Ks 5,66 € -20% 4,53 € 0,453€/Ud
5,66 € -20%
4,53 € (tax incl.) 0,453€/Ud
Množství

Cena za krabici 10 Jednotky

Odkaz9320-10


  • Do mikrovlnné trouby
  • Biologicky rozložitelné
  • Vhodné do mrazničky
  • Kompostovatelné

Mini čtvercová deska o rozměrech 10x10 cm ze dřeva Areca. Má dvě přihrádky, takže je ideální pro servírování různých druhů potravin.

  • Je 100% biologicky rozložitelný a kompostovatelný.
  • Vhodný do mikrovlnné trouby a mrazničky.
  • Možnost stohování pro optimalizaci prostoru.
  • Ideální pro přípravu teplých i studených jídel.
Vidět víc

Popis

Jedinečné a udržitelné talíře z palmových listů

Jedinečné a udržitelné talíře z palmových listů

Hledáte jedinečné a udržitelné jednorázové talíře pro svou akci? Neříkáme jen, že jsou jedinečné, ale talíře z palmových listů jsou vyrobeny z listů, které přirozeně spadly ze stromu, takže každý kus má odstín a zrnitost, kterou žádný jiný nemá.

Nádobí z palmových listů se vyrábí zcela ekologickým postupem. Listy arekové palmy se sklízejí po opadání zcela přirozeným způsobem, takže pro jejich výrobu není třeba kácet žádné stromy. Po sklizni se listy očistí, tepelně a tlakově upraví, aby získaly požadovaný tvar, a vytvoří se z nich nádherné pokrmy.

A jaké jsou výhody použití tohoto typu talíře pro vaši akci nebo catering? Dovolte nám, abychom vám řekli:

  • Pevné a odolné vůči všem druhům potravin: tvrdost talířů z palmových listů vás překvapí, navíc na nich můžete servírovat všechny pokrmy, které jsou na jídelním lístku, od studených jídel až po horké, tekuté, mastné nebo mastné pokrmy. Od společnosti Monouso vás ujišťujeme, že se neohýbají ani neměknou.
  • Stohovatelné, stabilní a velmi lehké: vypadají robustně, ale když je držíte v ruce, zjistíte, že jsou velmi lehké. Budete je moci bez problémů přepravovat na své akce a máte možnost je stohovat, aby zabíraly mnohem méně úložného prostoru.
  • S jedinečným designem, ale úsporné: už jsme o tom mluvili, ale přemýšleli jste někdy o tom, kolik by stálo pro vaše hosty, kdybyste pro ně na své akci měli jedinečné jídlo? Bylo by to velmi nákladné, ale s deskami z palmových listů toho můžete dosáhnout velmi úsporným způsobem.
  • Jednorázové, ale kompostovatelné: používejte je a neplýtvejte časem a penězi na jejich praní. Bude to tak jednoduché, jako kdybyste je dali do kontejneru na biopotraviny. Tyto desky jsou biologicky odbouratelné a kompostovatelné na průmyslové úrovni, což znamená, že se za určitých podmínek v krátké době rozloží, aniž by vznikl znečišťující odpad.

Do mikrovlnné trouby

Do mikrovlnné trouby

Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Vhodné do mrazničky

Vhodné do mrazničky

Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Zjednodušte si stůl pomocí rozdělených talířů

Zjednodušte si stůl pomocí rozdělených talířů

Pro catering, akce, bufety nebo dokonce pro menu určené dětem. Proč říkáme, že tyto talíře jsou pro tento typ servisu ideální? Stačí se na ně podívat. S těmito talíři, rozdělenými do přihrádek různých velikostí, můžete servírovat různé části jídla, od hlavního chodu přes přílohy, saláty až po dezerty, aniž byste museli pro každou z nich používat jiný talíř. Nezní to prakticky?

A to není všechno. Dokážete si představit, že byste servírovali různé předkrmy a měli možnost zařadit různé dipy, které byste mohli sdílet? S těmito talíři je to možné. Díky nim bude doba jídla organizovanější a vy si budete moci jídlo vychutnat pohodlnějším způsobem. Co si o tom myslíte vy?

Parametry

Barva Přírodní
Celkové Rozměry 10x10cm
Design Forma
Materiál Palmový list
Nějaký Balíček Talíř
Použití Restaurace a stravování
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Náměstí
Výška 1,5 cm
Šířka 10 cm
Biologicky odbouratelný Ano
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Délka 10 cm
Mikrovlnná trouba Ano
Recyklovatelné Ne
Znovu použitelný Ano
Typ Miniatura
Balení v krabici 10
Cena za 10
Rozměry 10x10cm
Jednotky v balení 10
Vidět víc Zobrazit méně