Miska PET DeliLite s Víčko 700ml (50 Ks)

Odkaz9839-50
  • last units
Miska PET DeliLite s Víčko 24,6Oz/700ml (50 Kousky)
  • Miska PET DeliLite s Víčko 24,6Oz/700ml (50 Kousky)
50 Ks 34,07 € -35% 22,15 € 0,443€/Ud
34,07 € -35%
22,15 € (tax incl.) 0,443€/Ud
Množství

Cena za krabici 50 Jednotky

Odkaz9839-50


  • RPET
  • Ne
  • 50

Miska PET DeliLite s Víčko 700ml.

Vidět víc

Popis

Plastové obaly z PET: kvalita se podává

Plastové obaly z PET: kvalita se podává

Přemýšleli jste někdy o tom, jak může prezentace vašich pokrmů ovlivnit zážitek z jídla? Zajistěte, aby služby, které nabízíte svým zákazníkům, byly vynikající, a dejte jim možnost ochutnat vaše recepty doma, jako by byly čerstvé z vaší kuchyně, pomocí plastových obalů PET.

Čím vyniknou? Jsou vyrobeny z PET plastu, který díky průhlednosti a odolnosti, jež je pro tento materiál charakteristická, umožňuje, aby vaše přípravy vypadaly jako nikdy předtím. Studené nebo teplé potraviny uvnitř se uchovávají lépe než kdy jindy.

Máte zájem o bezpečné uchování potravin bez obav? Povíme vám o nich více.

  • Zaručená odolnost: tyto PET nádoby jsou kromě toho, že jsou lehké, také vysoce odolné, což je předurčuje k pohodlné a bezpečné přepravě vašich polotovarů.
  • Praktičnost a všestrannost: Široká škála použití, kterou tyto nádoby umožňují, je to, co je činí jedinečnými a co zaručuje čerstvost a správnou údržbu potravin uvnitř.
  • Průhlednost a lehkost: prezentace, kterou tyto plastové nádoby z PET nabízejí, dělá rozdíl. Z těchto lehkých, křišťálově průhledných nádob budou vaši zákazníci nadšeni, a to od vaší kuchyně až po jejich domov.

Obal s víkem: vše, co potřebujete

Už jste někdy pocítili frustraci při hledání víka, které by dokonale pasovalo k vašemu obalu? Představte si, že se s těmito okamžiky rozloučíte! Obaly s víčkem přinášejí revoluci ve způsobu skladování a prezentace výrobků.

Tyto obaly vám nabízejí nejen pohodlí nákupu "vše v jednom", ale také bezpečnost dokonale padnoucího víka, které zajišťuje vzduchotěsné uzavření, jež chrání a udržuje čerstvost obsahu po delší dobu.

Parametry

Barva Průhledná
Celkové Rozměry 700 ml
Materiál RPET
Nějaký Balíček Nádoba
Celková kapacita 700 ml
Horní průměr 12,6 cm
Výška 9 cm
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Recyklovatelné Ne
Typ Obal
Balení v krabici 6
Cena za 50
Jednotky v balení 50
Vidět víc Zobrazit méně