Miska z Cukrové Třtiny Bílá Ø62mm 60ml (250 Ks)

Odkaz11139-250
  • last units
Miska z Cukrové Třtiny Bílá Ø62mm 60ml (250 Kousky)
  • Miska z Cukrové Třtiny Bílá Ø62mm 60ml (250 Kousky)
  • Miska z Cukrové Třtiny Bílá Ø62mm 60ml (250 Kousky)
250 Ks 18,84 € -15% 16,01 € 0,064€/Ud
18,84 € -15%
16,01 € (tax incl.) 0,064€/Ud
Množství

Cena za krabici 250 Jednotky

Odkaz11139-250


  • Cukrová třtina
  • Kolo
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • Ne
  • 250

Miska z Cukrové Třtiny Bílá Ø62mm 60ml 250 (Ks)

Cena je za Balení 250 Ks.

Vidět víc

Accesories


Popis

Dotek přírody: vaničky z cukrové třtiny

Dotek přírody: vaničky z cukrové třtiny

Tuby z cukrové třtiny představují úžasný vývoj ve světě udržitelných obalů. Nejenže jsou šetrné k životnímu prostředí, ale nabízejí také řadu praktických výhod, díky kterým je vaše firma potřebuje.

Jedná se o dózy, které přesahují rámec běžného. Jsou pevné a lehké a poskytují vám jistotu, že vaše pokrmy, ať už horké nebo studené, dorazí na místo určení v neporušeném stavu. Všestrannost v té nejčistší podobě: polévky vařené v páře, šťavnaté pokrmy z rýže nebo čerstvé saláty, to vše najde své místo v těchto vanách, aniž by ztratilo cokoli ze své kvality.

Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. Jak je to možné? No, řekneme vám, že talíře z cukrové třtiny se získávají z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu vzniká bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

Kromě udržitelnosti mají misky z cukrové třtiny mnoho dalších výhod, povíme vám o nich!

  • Robustnost a lehkost: jsou jasným příkladem rovnováhy mezi pevností, tuhostí a lehkostí, což zaručuje optimální ochranu a prezentaci potravin, ať už tekutých nebo suchých, teplých nebo studených. Díky své robustní konstrukci zachovávají celistvost obsahu beze změny a jejich nízká hmotnost usnadňuje manipulaci.
  • Jedinečný design: design dóz na cukrovou třtinu vyniká svou jedinečností a smyslem pro detail. Každá vanička kombinuje výraznou vnější strukturu, která působí rustikálním a přírodním dojmem, s hladkým vnitřkem, který zajišťuje příjemný zážitek z konzumace.
  • Ekologický závazek : pokud jde o udržitelnost, jsou tyto vaničky příkladné. Jsou vyrobeny výhradně z materiálů rostlinného původu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. Je však nutné pamatovat na to, že musí být vyhozeny do příslušného ekologického koše.
Sklenice s kompatibilními víčky: dokonalá kombinace

Sklenice s kompatibilními víčky: dokonalá kombinace

Stalo se vám někdy, že se k sobě sklenice a příslušenství prostě nehodily? Víme, jak frustrující to může být. Proto, i když tyto sklenice nejsou dodávány s víčky, chceme vám poskytnout dokonalé řešení. V sekci příslušenství výrobku najdete víčko, najdete víčko speciálně navržené tak, aby se k této misce bez problémů hodilo.

Mějte však na paměti, že v závislosti na materiálu, z něhož jsou vyrobena, je můžete používat jak na teplé, tak na studené potraviny nebo výhradně na studené potraviny.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 60 ml
Materiál Cukrová třtina
Nějaký Balíček Nádoba
Použití Odnést
Celková kapacita 60 ml
Certifikáty Kontakt s potravinami
Průměr 6,2 cm
Tvar Kolo
Biologicky odbouratelný Ano
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Mikrovlnná trouba Ano
Recyklovatelné Ne
Typ Obal
Balení v krabici 10
Cena za 250
Jednotky v balení 250
Vidět víc Zobrazit méně