Misky Papírové Biocoated Bílý 500ml (40 Ks)

Odkaz11325-40
  • last units
Misky Papírové Biocoated Bílý 500ml (40 Ks)
  • Misky Papírové Biocoated Bílý 500ml (40 Ks)

Produkt s Ukončenou Výrobou


Produkt je nahrazen:

40 Ks 10,19 € -20% 8,15 € 0,204€/Ud
10,19 € -20%
8,15 € (tax incl.) 0,204€/Ud
Množství

Cena za krabici 40 Jednotky

Produkt s Ukončenou Výrobou



Odkaz11325-40


  • Biologicky rozložitelné
  • Kompostovatelné
  • Recyklovatelné
  • S pečetí FSC

Misky Papírové Biocoated Bílý 500ml 40 (Ks)

  • Ekologické: Kompostovatelné, biologicky rozložitelné a recyklovatelné.
  • 100% bez plastů. Odolnost vůči omáčkám díky povlaku na vodní bázi.
  • Odolnost vůči olejům a tukům.
  • Všestranné použití: Vhodné pro teplé i studené pokrmy.

Cena je za Balení 40 Ks.

Vidět víc

Popis

Na vývary, polévky nebo krémy: lepenkové misky.

Na vývary, polévky nebo krémy: lepenkové misky.

Hluboké talíře, kartonové mísy, jsou díky své praktičnosti nepostradatelným prvkem každého nádobí. Lze je použít k prezentaci nekonečného množství přípravků. Jejich velká výhoda? Jejich hloubka umožňuje bezpečně pojmout a podávat tekutá jídla, jako jsou vývary, polévky nebo krémy, ale také porce salátů, rýže nebo těstovin, takže je lze pohodlně konzumovat, aniž by přetékaly z talíře.

Kartonové mísy však mají i další výhody, o kterých si povíme níže:

  • Dokonalá alternativa k plastu: jsou vyrobeny ze skládacího kartonu a jsou vyrobeny z celulózy z panenských vláken z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření s jejich zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
  • Velmi odolné a úsporné: protože jsou speciálně navrženy pro uchovávání horkých tekutých potravin. Můžete si být jisti, že nezměknou, neprasknou ani se nez lomí, najdete je s různými povrchovými úpravami, z nichž každá poskytuje výrobku specifické vlastnosti, a to velmi úsporným způsobem.
  • Kromě toho, že jsou pohodlné, jsou i hygienické: kartonové misky jsou jednorázovou variantou, kterou ve svém podniku potřebujete. Po použití je stačí vyhodit do příslušného kontejneru na recyklaci a je to.
  • Skladovatelné kdekoli a lehké: jsou stohovatelné a téměř nic neváží, takže při skladování zabírají velmi málo místa a můžete je snadno a bez velké námahy přemístit pro své cateringové služby.

Základem je vědět, co potřebujete. V Monouso máme širokou nabídku kartonových mís, které se hodí pro všechny příležitosti, a jsme si jisti, že ať už hledáte cokoli, v našem rozsáhlém katalogu to najdete,


Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

S pečetí FSC

S pečetí FSC

Pečeť FSC je zárukou udržitelnosti a zaručuje, že materiál, z něhož je tento výrobek vyroben, pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem, a přispívá tak k udržitelnosti životního prostředí.

S ekologickou laminací odolnou proti mastnotě

Jak tyto talíře odolávají tekutinám a horkému jídlu, aniž by při jejich výrobě byl použit plast? Řekneme vám. Kartonové misky jsou opatřeny ekologickou povrchovou úpravou bez použití plastů, která je vyrobena pomocí laku na vodní bázi a umožňuje jim odolávat všem druhům potravin, přičemž si vždy zachovávají svou stabilitu.

Získejte stejné výhody jako s jakoukoli kartonovou mísou s plastovou laminací, ale udržitelným a ekologickým způsobem. Tyto jednorázové misky jsou biologicky rozložitelné a kompostovatelné, takže jejich používáním přispíváte k péči o životní prostředí. Po použití je musíte vyhodit do kontejneru na bioodpad.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 500 ml
Design Classic
Materiál Papír + Bio Lakované
Nějaký Balíček Miska
Celková kapacita 500 ml
Certifikáty Kontakt s potravinami
Nižší průměr 12,5 cm
Horní průměr 189 mm
Tvar Kolo
Výška 36 mm
Biologicky odbouratelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Recyklovatelné Ne
Typ Jednorázový
Balení v krabici 20
Cena za 40
Jednotky v balení 40
Vidět víc Zobrazit méně