Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm (50 Ks)

Odkaz11645-50
  • last units
Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm (50 Kousky)
  • Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm (50 Kousky)
  • Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm (50 Kousky)
  • Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm (50 Kousky)
50 Ks   124,28 € 2,486€/Ud
124,28 € (tax incl.) 2,486€/Ud
Množství

Cena za krabici 50 Jednotky

Odkaz11645-50

Barva


  • Recyklovatelné

Papírové Podnos Krajka Bílá 35x41 cm 50 (Ks)

  • Vyrobeno z kartonu s praktickou laminací BOPP.
  • Elegantně zdobené okraje.
  • Jednorázové a 100% recyklovatelné.
  • Vhodné pro styk s potravinami.
  • Skvěle se hodí k podávání suchých, tučných i vlhkých pokrmů.
  • Ideální pro všechny typy akcí.

Cena je za Balení 50 Ks.

Vidět víc

Popis

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kdo si někdy nešel koupit dort na oslavu do svého oblíbeného pekařství? Klasika. S těmito jednorázovými kartonovými tácky si získáte každého zákazníka nejen díky tomu, jak dobré jsou vaše přípravky, ale také díky fantastické prezentaci, kterou budou mít.

Díky svým přednostem jsou ideálním doplňkem nejen pro cukrárny, ale také pro podávání předkrmů, kanapek, tapas nebo sladkostí na jakékoli akci nebo cateringu. Jsme si jisti, že budete překvapeni.

  • Dokonalá alternativa k plastu: vyrobeno z lepenky, jejíž vlákna pocházejí z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
  • Použití a likvidace: kartonové zásobníky jsou bezpochyby ideální variantou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, šetří váš čas i peníze. Po použití je stačí vyhodit do příslušného kontejneru určeného k recyklaci a je to.
  • Zaručují stejnou měrou bezpečnost a eleganci: servírujte a prezentujte jídlo s jistotou, že se neprohnou, a téměř bez zátěže. Kromě toho máme ve společnosti Monouso širokou škálu kartonových podnosů, které jsou ideální pro všechny druhy příležitostí, s různými povrchovými úpravami, které umožňují velmi úsporně udržet všechny druhy přípravků, které na nich prezentujete.
  • Pomáhajívám optimalizovat skladovací prostor: tyto zásobníky jsou stohovatelné, takže při skladování kdekoli ve vašich prostorách a při přesunu na akce zabírají jen velmi málo místa.
  • Dodávají se v nejrůznějších tvarech a barvách: zásobníky na papír mají širokou škálu designů a formátů, které se jistě přizpůsobí potřebám vašeho místa konání nebo akce.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

S laminací BOPP

S laminací BOPP

Tyto kartonové zásobníky jsou opatřeny tenkou plastovou laminací BOPP. Tento povlak je založen na biaxiálně orientovaném polypropylenu, který ve srovnání se známou a klasickou polypropylenovou fólií poskytuje vysoce odolnou bariéru proti vodním parám, olejům a tukům, a to s vynikajícím poměrem ceny a výkonu.

Protože je deska laminovaná plastem, musí spotřebitel tuto desku laminovanou BOPP vyhodit do kontejneru na lepenku k recyklaci.

S jedinečným designem

S jedinečným designem

Nejpraktičtější a zároveň nejdůmyslnější způsob prezentace všech vašich přípravků. Co víc si přát? Tyto kartonové tácy mají elegantní design díky imitaci krajky, která zvýrazní všechny potraviny, které na nich prezentujete.

Klasické a univerzální bílé podnosy

Hledáte jednoduchý způsob prezentace jídla, který by dokonale ladil se zbytkem výzdoby stolu? Bílá barva je převládající barvou veškerého nádobí, protože je velmi univerzální, jednoduchá a skvěle se kombinuje s jakoukoli jinou barvou.

Navíc není pochyb o tom, že ať už na něm budete chtít prezentovat jakýkoli pokrm, vynikne a zvýrazní se jeho barvy.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 35x41cm
Design Premium
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Podnos
Tvar Obdélníkový
Šířka 35 cm
Jednorázový SI
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Délka 41 cm
Recyklovatelné Si
Typ Jednorázový
Balení v krabici 2
Cena za 50
Rozměry 35x41cm
Jednotky v balení 50
Vidět víc Zobrazit méně