Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm (250 Ks)

Odkaz7220-250
  • last units
Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm (250 Kousky)
  • Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm (250 Kousky)
  • Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm (250 Kousky)
  • Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm (250 Kousky)

Produkt s Ukončenou Výrobou


Produkt je nahrazen:

250 Ks 21,92 € -15% 18,63 € 0,075€/Ud
21,92 € -15%
18,63 € (tax incl.) 0,075€/Ud
Množství

Cena za krabici 250 Jednotky

Produkt s Ukončenou Výrobou



Odkaz7220-250


  • Biologicky rozložitelné
  • Recyklovatelné

Papírové Podnos na Párek v Rohlíku 23x8cm 250 (Ks)

  • Ekologické: Kompostovatelné, biologicky rozložitelné a recyklovatelné.
  • Všestranné použití: Vhodné pro teplé i studené pokrmy.
  • 100% bez plastů. Vyrobeno z laminovaného papíru.
  • Díky povrchové úpravě na vodní bázi je odolný vůči omáčkám.
  • Vhodné pro styk s potravinami.
  • Cena je za Pytel 250 Ks.

Vidět víc

Popis

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kdo si někdy nešel koupit dort na oslavu do svého oblíbeného pekařství? Klasika. S těmito jednorázovými kartonovými tácky si získáte každého zákazníka nejen díky tomu, jak dobré jsou vaše přípravky, ale také díky fantastické prezentaci, kterou budou mít.

Díky svým přednostem jsou ideálním doplňkem nejen pro cukrárny, ale také pro podávání předkrmů, kanapek, tapas nebo sladkostí na jakékoli akci nebo cateringu. Jsme si jisti, že budete překvapeni.

  • Dokonalá alternativa k plastu: vyrobeno z lepenky, jejíž vlákna pocházejí z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
  • Použití a likvidace: kartonové zásobníky jsou bezpochyby ideální variantou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, šetří váš čas i peníze. Po použití je stačí vyhodit do příslušného kontejneru určeného k recyklaci a je to.
  • Zaručují stejnou měrou bezpečnost a eleganci: servírujte a prezentujte jídlo s jistotou, že se neprohnou, a téměř bez zátěže. Kromě toho máme ve společnosti Monouso širokou škálu kartonových podnosů, které jsou ideální pro všechny druhy příležitostí, s různými povrchovými úpravami, které umožňují velmi úsporně udržet všechny druhy přípravků, které na nich prezentujete.
  • Pomáhajívám optimalizovat skladovací prostor: tyto zásobníky jsou stohovatelné, takže při skladování kdekoli ve vašich prostorách a při přesunu na akce zabírají jen velmi málo místa.
  • Dodávají se v nejrůznějších tvarech a barvách: zásobníky na papír mají širokou škálu designů a formátů, které se jistě přizpůsobí potřebám vašeho místa konání nebo akce.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

Zásobníky, při jejichž výrobě nebyl použit žádný plast

Zásobníky, při jejichž výrobě nebyl použit žádný plast

Víme, že si své strávníky podmaníte kvalitou těchto táců, ale co když vám řekneme, že při jejich výrobě nebyl použit žádný druh laminace ani plastu? Tyto lepenkové tácky bez plastů jsou nejudržitelnější variantou na trhu, aniž by ztratily na pevnosti.

Absence laminace má mnoho výhod, mimo jiné umožňuje kartonu absorbovat vlhkost z horkých přípravků, takže se na povrchu nesráží a potraviny nezměknou.

Protože tyto tácky nemají plastový povlak, jsou plně biologicky rozložitelné a kompostovatelné, takže jejich vyhozením do ekologického koše přispějete k udržitelnosti a péči o životní prostředí.

Klasické a univerzální bílé podnosy

Klasické a univerzální bílé podnosy

Hledáte jednoduchý způsob prezentace jídla, který by dokonale ladil se zbytkem výzdoby stolu? Bílá barva je převládající barvou veškerého nádobí, protože je velmi univerzální, jednoduchá a skvěle se kombinuje s jakoukoli jinou barvou.

Navíc není pochyb o tom, že ať už na něm budete chtít prezentovat jakýkoli pokrm, vynikne a zvýrazní se jeho barvy.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 23x8cm
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Podnos
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Recyklovatelné Ne
Typ Jednorázový
Balení v krabici 10
Cena za 250
Rozměry 23x8cm
Jednotky v balení 250
Vidět víc Zobrazit méně