Papírové Podnos Obdélníkový Kraft 12x19 cm (1800 Ks)

Odkaz12175-100-18
  • Balení
📦
1800
Papírové Podnos Obdélníkový Kraft 12x19 cm (1800 Kousky)
  • Papírové Podnos Obdélníkový Kraft 12x19 cm (1800 Kousky)
1800 Ks 162,70 € -20% 130,15 € 0,072€/Ud
162,70 € -20%
130,15 € (tax incl.) 0,072€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 1800 Jednotky

Odkaz12175-100-18


  • Biologicky rozložitelné
  • Kompostovatelné
  • Recyklovatelné

Papírové Podnos Obdélníkový Kraft 12x19 cm 1800 (Ks)

  • Ekologické: Kompostovatelné, biologicky rozložitelné a recyklovatelné.
  • Všestranné použití: Vhodné pro teplé i studené pokrmy.
  • 100% bez plastů. Vyrobeno z laminovaného papíru.
  • Díky povrchové úpravě na vodní bázi je odolný vůči omáčkám.
  • Vhodné pro styk s potravinami.
  • Cena je za Krabici 1800 Ks.

Vidět víc

Popis

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

Kdo si někdy nešel koupit dort na oslavu do svého oblíbeného pekařství? Klasika. S těmito jednorázovými kartonovými tácky si získáte každého zákazníka nejen díky tomu, jak dobré jsou vaše přípravky, ale také díky fantastické prezentaci, kterou budou mít.

Díky svým přednostem jsou ideálním doplňkem nejen pro cukrárny, ale také pro podávání předkrmů, kanapek, tapas nebo sladkostí na jakékoli akci nebo cateringu. Jsme si jisti, že budete překvapeni.

  • Dokonalá alternativa k plastu: vyrobeno z lepenky, jejíž vlákna pocházejí z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
  • Použití a likvidace: kartonové zásobníky jsou bezpochyby ideální variantou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, šetří váš čas i peníze. Po použití je stačí vyhodit do příslušného kontejneru určeného k recyklaci a je to.
  • Zaručují stejnou měrou bezpečnost a eleganci: servírujte a prezentujte jídlo s jistotou, že se neprohnou, a téměř bez zátěže. Kromě toho máme ve společnosti Monouso širokou škálu kartonových podnosů, které jsou ideální pro všechny druhy příležitostí, s různými povrchovými úpravami, které umožňují velmi úsporně udržet všechny druhy přípravků, které na nich prezentujete.
  • Pomáhajívám optimalizovat skladovací prostor: tyto zásobníky jsou stohovatelné, takže při skladování kdekoli ve vašich prostorách a při přesunu na akce zabírají jen velmi málo místa.
  • Dodávají se v nejrůznějších tvarech a barvách: zásobníky na papír mají širokou škálu designů a formátů, které se jistě přizpůsobí potřebám vašeho místa konání nebo akce.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

Zásobníky, při jejichž výrobě nebyl použit žádný plast

Víme, že si své strávníky podmaníte kvalitou těchto táců, ale co když vám řekneme, že při jejich výrobě nebyl použit žádný druh laminace ani plastu? Tyto lepenkové tácky bez plastů jsou nejudržitelnější variantou na trhu, aniž by ztratily na pevnosti.

Absence laminace má mnoho výhod, mimo jiné umožňuje kartonu absorbovat vlhkost z horkých přípravků, takže se na povrchu nesráží a potraviny nezměknou.

Protože tyto tácky nemají plastový povlak, jsou plně biologicky rozložitelné a kompostovatelné, takže jejich vyhozením do ekologického koše přispějete k udržitelnosti a péči o životní prostředí.

Pro přirozený dojem se hodí tácky v barvě kraft.

Dávno pryč jsou doby monotónních stolů zdobených talíři a tácy v neatraktivních barvách. Používání přírodních tónů je na vzestupu, a proto jsme rádi, že vám můžeme představit kartonové tácy v barvě kraft. Díky jejich ručně vyráběnému designu vytvoříte na svých stolech příjemnou a důvěrnou atmosféru.

Kombinujte ji s dalšími výrobky v přírodních tónech a vytvořte rustikální styl, nebo pokud chcete upoutat pozornost, můžete ji kombinovat s některou z barev, které máme k dispozici v našem katalogu.

Parametry

Barva Kraft
Celkové Rozměry 12x19cm
Design Square
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Podnos
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Šířka 12 cm
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Délka 19 cm
Recyklovatelné Ne
Typ Jednorázový
Balení v krabici 18
Cena za 1800
Rozměry 12x19cm
Jednotky v balení 100
Vidět víc Zobrazit méně