Papírové Podnos Obdélníkový Stříbrný 14x21 cm (100 Ks)

Odkaz11435-100
    Papírové Podnos Obdélníkový Stříbrný 14x21 cm (100 Kousky)
    • Papírové Podnos Obdélníkový Stříbrný 14x21 cm (100 Kousky)
    100 Ks   14,50 € 0,145€/Ud
    14,50 € (tax incl.) 0,145€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 100 Jednotky

    Papírové Podnos Obdélníkový Stříbrný 14x21 cm 100 (Ks)

    • Vyrobeno z lepenky z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem.
    • Jednorázové a 100% recyklovatelné.
    • Vysoce odolné díky laminování PET.
    • Je ideální pro všechny druhy potravin, teplé i studené.
    • Ideální pro catering a prezentace na akcích.
    • Vhodné pro styk s potravinami.

    Cena je za Balení 100 Ks.

    Vidět víc

    With this product also buy



    Popis

    Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

    Kartonové tácy: ideální pro servírování a prezentaci potravin

    Kdo si někdy nešel koupit dort na oslavu do svého oblíbeného pekařství? Klasika. S těmito jednorázovými kartonovými tácky si získáte každého zákazníka nejen díky tomu, jak dobré jsou vaše přípravky, ale také díky fantastické prezentaci, kterou budou mít.

    Díky svým přednostem jsou ideálním doplňkem nejen pro cukrárny, ale také pro podávání předkrmů, kanapek, tapas nebo sladkostí na jakékoli akci nebo cateringu. Jsme si jisti, že budete překvapeni.

    • Dokonalá alternativa k plastu: vyrobeno z lepenky, jejíž vlákna pocházejí z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
    • Použití a likvidace: kartonové zásobníky jsou bezpochyby ideální variantou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, šetří váš čas i peníze. Po použití je stačí vyhodit do příslušného kontejneru určeného k recyklaci a je to.
    • Zaručují stejnou měrou bezpečnost a eleganci: servírujte a prezentujte jídlo s jistotou, že se neprohnou, a téměř bez zátěže. Kromě toho máme ve společnosti Monouso širokou škálu kartonových podnosů, které jsou ideální pro všechny druhy příležitostí, s různými povrchovými úpravami, které umožňují velmi úsporně udržet všechny druhy přípravků, které na nich prezentujete.
    • Pomáhajívám optimalizovat skladovací prostor: tyto zásobníky jsou stohovatelné, takže při skladování kdekoli ve vašich prostorách a při přesunu na akce zabírají jen velmi málo místa.
    • Dodávají se v nejrůznějších tvarech a barvách: zásobníky na papír mají širokou škálu designů a formátů, které se jistě přizpůsobí potřebám vašeho místa konání nebo akce.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    S laminací PET

    Chcete servírovat jakýkoli druh jídla a nechcete, aby se váš tác zdeformoval dříve, než zákazníci začnou jíst? Nebojte se, s kartonovými zásobníky s PET laminací budete mít maximální ochranu a odolnost. Díky tenké ochranné vrstvě jsou velmi odolné, takže na nich můžete prezentovat všechny potraviny a přípravky, na které si vzpomenete.

    Zásobníky s laminací PET jsou zásobníky na jedno použití, což je důležitá výhoda z hlediska údržby. Po použití je jednoduše vyhoďte do kontejneru na lepenku určeného k recyklaci.

    Parametry

    Barva Pokovené
    Celkové Rozměry 14x21cm
    Design Square
    Materiál Papír / karton
    Nějaký Balíček Podnos
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Tvar Obdélníkový
    Šířka 14 cm
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 48236910
    Délka 21 cm
    Recyklovatelné Ne
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 14
    Cena za 100
    Rozměry 14x21cm
    Jednotky v balení 100
    Vidět víc Zobrazit méně