Plastové Obaly OPS " ClearPac " 3 Vrstvy Černá 887ml (63 Ks)

Odkaz8583-63
  • last units
Plastové Obaly OPS " ClearPac " 3 Vrstvy Černá 887ml (63 Kousky)
  • Plastové Obaly OPS " ClearPac " 3 Vrstvy Černá 887ml (63 Kousky)
63 Ks   60,05 € 0,953€/Ud
60,05 € (tax incl.) 0,953€/Ud
Množství

Cena za krabici 63 Jednotky

Odkaz8583-63

Barva


  • OPS (Polystyren)
  • Obdélníkový
  • Ano
  • Ne
  • 63

Plastové Obaly OPS " ClearPac " 3 Vrstvy Černá 887ml 63 (Ks)

Cena je za Balení 63 Ks.

Vidět víc

Accesories


Popis

OPS: dokonalé řešení pro balení potravin

OPS: dokonalé řešení pro balení potravin

Představte si, že provozujete podnik s rozvozem jídel s sebou nebo do domu, kde každý připravený pokrm dorazí na stůl vašich zákazníků ve stejné čerstvosti a kvalitě, jako kdyby seděli ve vaší vlastní provozovně. V tom vám pomohou plastové nádoby OPS, které jsou vašimi věrnými spojenci v této kulinářské misi.

Čím se liší? Jsou vyrobeny z plastu OPS, což je varianta polystyrenu odvozeného od PS. Tento materiál je natolik univerzální, že si zachovává svůj tvar a pevnost i u horkých potravin, a nabízí vám tak široké možnosti využití.

Pokud je vaším záměrem podávat jídlo čerstvé z kuchyně, i když je na míle daleko, řekneme vám více.

  • Špičková tepelná odolnost: Už se vám někdy stalo, že nádoby podlehly teplu? S OPS je to minulostí. Tento materiál odolává vysokým teplotám a zajišťuje, že vaše pokrmy zůstanou horké a chutné až na místo určení.
  • Robustnost s jedinečnou lehkostí: nádoby OPS jsou jako dokonalá kombinace pevnosti a lehkosti, díky čemuž se s nimi snadno manipuluje a přepravují se, aniž by tím byla obětována nezbytná ochrana vašich pokrmů.
  • Gastronomická všestrannost: od teplých pokrmů až po čerstvé saláty - tyto obaly nejen zachovávají kvalitu a prezentaci, ale také dodávají vašim výtvorům gurmánský nádech a zajišťují vašim zákazníkům výjimečný kulinářský zážitek, ať už si vaše pochoutky vychutnávají kdekoli.

Rozdělené obaly: vše v jednom balení

Přemýšleli jste někdy o tom, jak optimalizovat prostor a zároveň zlepšit prezentaci? Rozdělené obaly jsou tu, aby změnily pravidla hry. Představte si obal, který váš výrobek nejen uchová, ale také jej úhledně a atraktivně prezentuje a jasně odděluje přísady nebo porce. Nezní to jako dokonalý spojenec pro každý podnik?

Nádoby s kompatibilními víky: dokonalá shoda

Už se vám někdy stalo, že jste měli nádobu a příslušenství, které k sobě prostě nepasovaly? Frustrace je skutečná. Proto jsme pro vás tento proces zjednodušili, přestože toto balení není dodáváno s víkem. V sekci příslušenství produktu najdete víko speciálně navržené tak, aby dokonale pasovalo k této nádobě.

 

Parametry

Barva Černá
Celkové Rozměry 887 ml 3C
Design ClearPac
Materiál OPS (Polystyren)
Nějaký Balíček Obal
Celková kapacita 887 ml
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Výška 4,3 cm
Šířka 18,8 cm
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 39241000
Délka 22,9 cm
Recyklovatelné Ne
Typ Obal
Balení v krabici 4
Cena za 63
Jednotky v balení 63
Vidět víc Zobrazit méně