Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 26,5x21,5cm (50 Ks)

Odkaz10216-50
    Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 265x215x20mm (50 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 265x215x20mm (50 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 265x215x20mm (50 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 265x215x20mm (50 Ks)
    50 Ks   22,05 € 0,441€/Ud
    22,05 € (tax incl.) 0,441€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 50 Jednotky

    Odkaz10216-50


    • Certifikovaný domácí kompost Ok
    • Do mikrovlnné trouby
    • Biologicky rozložitelné
    • Vhodné do mrazničky
    • Recyklovatelné
    • Vyrobeno v Evropě

    Podnos z Cukrové Třtiny 5 Vrstvami Přírodní 26,5x21,5 cm 50 (Ks).

    • Ekologické: recyklovatelné, biologicky rozložitelné a kompostovatelné.
    • Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě (9 minut 1000 W nebo 7,30 minut 1200 W).
    • Ideální pro přepravu a servírování všech druhů potravin.
    • Ideální pro jídelny, akce nebo catering.

    Cena je za Balení 50 Ks.

    Vidět víc

    Ver más artículos de:


    Popis

    Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

    Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

    Udržitelné a vysoce kvalitní zásobníky? Samozřejmě je to možné, ve společnosti Monouso jsme si jisti, že pokud poznáte naše zásobníky na cukrovou třtinu, nebudete chtít ve svých službách používat jiné.

    Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. A jak tyto tácy vyrábíte? Naše tácky na cukrovou třtinu se vyrábějí z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu získáme bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

    Protože jsou vyrobeny ze 100% rostlinného produktu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. To však neznamená, že je můžete vyhodit kamkoli, pro správné zpracování odpadu je musíte odložit do kontejneru na bioodpad.

    Kromě jejich ekologických výhod vám můžeme sdělit i mnoho dalších, které budou pro vaše podnikání přínosem:

    • Pevné a odolné, ale bez zvýšení hmotnosti: tácy z cukrové třtiny mají dokonalou tuhost, aby se neprohýbaly a odolávaly všem druhům potravin při přenášení na stůl, aniž by se zvýšila jejich hmotnost. Nejen to, ale také dokonale odolávají horkým i studeným pokrmům, olejům nebo omáčkám, aniž by ztratily svou stabilitu a popraskaly.
    • Snadná a pohodlná přeprava a skladování: tyto talíře lze velmi pohodlně stohovat, takže zabírají minimum místa a usnadňují přepravu, pokud se mají používat na akcích nebo při cateringu. Protože jsou beztížné, budou perfektní volbou kvality, kterou si můžete vzít s sebou na večírek.
    • Kvalitní vzhled: Když se řekne jednorázové nádobí, vybaví se vám klasické tácy, které vídáte na rodinných oslavách, ale můžeme vás ujistit, že kvalita našich táců na cukrovou třtinu má k tomuto ikonickému nádobí daleko. Vizuálně je kvalita těchto zásobníků velmi vysoká a na dotek je jasně patrná. Mají dvě strany, vnější strana je drsnější a vnitřní strana je zcela hladká.
    • Snadno kombinovatelné: díky svému přírodnímu vzhledu lze naše biologicky rozložitelné tácy kombinovat s jakýmkoli jiným udržitelným designem, který najdete v našem rozsáhlém katalogu, a vytvořit tak úhlednou kombinaci a hřejivou a důvěrnou atmosféru na vašich stolech.

    Certifikovaný domácí kompost Ok

    Certifikovaný domácí kompost Ok

    Náš výrobek je domácí kompost s označením Ok. V domácím kompostovacím prostředí je schopen biologického rozkladu na kompost. To platí i pro všechny její součásti, barvy a přísady.

     

    Do mikrovlnné trouby

    Do mikrovlnné trouby

    Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    Vyrobeno v Evropě

    Vyrobeno v Evropě

    Tento výrobek je vyráběn v Evropě v souladu se stanovenými normami kvality.

    Zjednodušte si obsluhu pomocí přihrádek

    Zjednodušte si obsluhu pomocí přihrádek

    Zdaleka nejpraktičtější pro bufety, jídelny, restaurace s denním menu a všechny ostatní podniky, které potřebují podávat různé pokrmy současně. Proč říkáme, že jsou tyto tácy pro tento typ servisu ideální? Stačí se na ně podívat! Díky svému členění na přihrádky jsou ideální volbou pro udržení přesné kontroly nad podávanými porcemi a zároveň pro bezvadnou a organizovanou prezentaci pokrmů, aniž by se jejich chutě mísily.

    S těmito podnosy vybavenými přihrádkami různých velikostí můžete servírovat všechny části jídla, od hlavního chodu přes přílohy, saláty až po dezerty, aniž byste museli pro každou z nich používat samostatný talíř. Nezní to prakticky?

    Ale to není všechno. Dokážete si představit, že byste nabízeli různé předkrmy a měli možnost zařadit různé dipy ke sdílení? S těmito tácy je to zcela možné. Díky nim bude vaše jídlo organizovanější a budete si ho moci vychutnat pohodlněji. Co si o tomto nápadu myslíte vy?

    Podnosy zásobníky v přírodních barvách

    Podnosy zásobníky v přírodních barvách

    Nyní je možné prezentovat potraviny a přípravky na zcela udržitelném podnosu. Jak už jsme říkali, vše je v nich pečlivě promyšleno tak, aby byly nejekologičtějším nádobím, dokonce i jejich barva.

    Proč tomu tak je? Možná se ptáte. Naše tácy z cukrové třtiny mají velmi charakteristickou barvu, která vychází z materiálu, z něhož jsou vyrobeny. Tento materiál není nijak upravován, není bělený ani barvený, čímž je dosaženo přírodních tónů, které jsou ideální pro zdobení všech typů stolů a pro kombinaci s jakýmkoli udržitelným nádobím.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry 26,5x21,5x2cm
    Materiál Cukrová třtina
    Nějaký Balíček Podnos
    Použití Restaurace a stravování
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Tvar Obdélníkový
    Výška 2 cm
    Šířka 21,5 cm
    Biologicky odbouratelný Ano
    Kompostovatelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový SI
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 12129920
    Délka 26,5 cm
    Mikrovlnná trouba Ano
    Recyklovatelné Si
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 10
    Cena za 50
    Rozměry 26,5x21,5x2cm
    Jednotky v balení 50
    Vidět víc Zobrazit méně