Podnos z Cukrové Třtiny s Víčko 46x30x11cm (5 Ks)

Odkaz13392-5
    Podnos z Cukrové Třtiny s Víčko 46x30x11cm (5 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny s Víčko 46x30x11cm (5 Ks)
    5 Ks   24,31 € 4,862€/Ud
    24,31 € (tax incl.) 4,862€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 5 Jednotky

    Odkaz13392-5


    • Cukrová třtina
    • Osmiúhelníkový
    • Si
    • 5

    Sada 5 nádob z cukrové třtiny s 5 odpovídajícími víčky z rPET v průhledné barvě. Je ideální pro pohodlnou, bezpečnou a nerozlitou přepravu potravin. Má osmiúhelníkový tvar.

    • Základna této nádoby je vhodná do trouby a mikrovlnné trouby.
    • Průhledné víko pro přehled o obsahu.
    • Ideální pro přepravu teplých i studených potravin.
    • Bezpečné uzavření.
    • Elegantní a sofistikovaný design.

    Cena je za Balení po 5 Ks.

    Vidět víc

    Popis

    Závazek a kvalita při balení cukrové třtiny

    Závazek a kvalita při balení cukrové třtiny

    Věděli jste, že můžete udělat krok směrem k udržitelnosti, aniž byste museli obětovat kvalitu a praktičnost svého podnikání? Ano, čtete správně. Obaly z cukrové třtiny jsou odpovědí, na kterou jsme všichni čekali. Jejich rustikální estetika a kvalita z nich činí jedinečnou možnost, jak si vaši zákazníci mohou vychutnat vaše pokrmy doma.

    Jednou z nejpřekvapivějších vlastností těchto obalů je jejich odolnost. Přestože jsou vyrobeny z přírodních vláken, jsou neuvěřitelně robustní. Ať už podáváte maso s omáčkou, těstoviny al dente nebo čerstvý salát, tyto nádoby jsou navrženy tak, aby odolaly všem druhům potravin, aniž by byla narušena jejich celistvost.

    Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázových obalů. Jak je to možné? No, řekneme vám, že cukrová třtina se získává z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu vzniká bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

    Kromě ekologického závazku mají obaly z cukrové třtiny řadu výhod, které stojí za to vyzdvihnout.

    • Vysoce odolné, a přitom lehké: výjimečná kombinace. Mohou obsahovat vše od omáček až po pevné potraviny, ať už teplé nebo studené, aniž by se během přepravy poškodily. Navzdory své robustnosti jsou mimořádně lehké, takže se s nimi snadno manipuluje.
    • Jejich design je rustikální a vysoce kvalitní: když se na ně podíváte zblízka, oceníte jejich vynikající povrchovou úpravu. Mají dvojí strukturu: vnější stranu s mírně drsným povrchem a zcela hladký vnitřek.
    • Bezkonkurenční udržitelnost: protože jsou vyrobeny výhradně z materiálů na rostlinné bázi, jsou biologicky rozložitelné a přirozeně se rozkládají. Je však nutné je vyhazovat do koše na organický odpad, aby bylo zajištěno jejich správné ekologické zpracování.

    Obal s víkem: vše, co potřebujete

    Už jste někdy pocítili frustraci při hledání víka, které by dokonale pasovalo k vašemu obalu? Představte si, že se s těmito okamžiky rozloučíte! Obaly s víčkem přinášejí revoluci ve způsobu skladování a prezentace výrobků.

    Tyto obaly vám nabízejí nejen pohodlí nákupu "vše v jednom", ale také bezpečnost dokonale padnoucího víka, které zajišťuje vzduchotěsné uzavření, jež chrání a udržuje čerstvost obsahu po delší dobu.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry 46x30x11cm
    Design FastPac
    Materiál Cukrová třtina
    Nějaký Balíček Obal
    Použití Odnést
    Tvar Osmiúhelníkový
    Výška 11 cm
    Šířka 30 cm
    Jednorázový SI
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 12129920
    Délka 46 cm
    Recyklovatelné Si
    Typ Obal
    Balení v krabici 5
    Cena za 5
    Jednotky v balení 5
    Vidět víc Zobrazit méně