Dřevěná Sada Vidliček, Nožů, Lžic a Ubrousků 20,5cm (25 Ks)

Odkaz13369-25
    Dřevěná Sada Vidliček, Nožů, Lžic a Ubrousků 20,5cm (25 Ks)
    • Dřevěná Sada Vidliček, Nožů, Lžic a Ubrousků 20,5cm (25 Ks)
    • Dřevěná Sada Vidliček, Nožů, Lžic a Ubrousků 20,5cm (25 Ks)
    • Dřevěná Sada Vidliček, Nožů, Lžic a Ubrousků 20,5cm (25 Ks)
    25 Ks   6,10 € 0,244€/Ud
    6,10 € (tax incl.) 0,244€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 25 Jednotky

    Odkaz13369-25


    • Biologicky rozložitelné
    • Kompostovatelné
    • S pečetí FSC

    Sada příborů z březového dřeva Vidlička, nůž, lžíce a ubrousek. Jedná se o ekologickou sadu příborů s certifikátem FSC. Jedná se o ekologickou sadu příborů o rozměrech 16 cm v pouzdře o délce 20,5 cm. Jedná se o vynikající a ekologickou alternativu k tradičním jednorázovým příborům.

    • Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů.
    • Jednorázový, biologicky odbouratelný a recyklovatelný výrobek.
    • Lze použít na teplé i studené pokrmy.
    • Obal neobsahuje plasty a je kompostovatelný.
    Vidět víc

    Popis

    Ekologická a úsporná sada příborů vyrobená ze dřeva

    Ekologická a úsporná sada příborů vyrobená ze dřeva

    Ekologická alternativa ke klasickým levným plastovým příborům, ale s lepšími výsledky? Nebojte se, jsme si jisti, že jakmile se seznámíte s našimi biologicky rozložitelnými dřevěnými příbory, už nebudete hledat. Bez námahy krájejte, porcujte, ochutnávejte a vychutnávejte si všechny druhy potravin. Zdravé saláty, bohaté polévky a smetanové pokrmy nebo chutné maso - co by odolalo těmto dřevěným příborovým sadám. Absolutně nic.

    Tento příbor je vyroben z březového dřeva a má jednoduchý design. Naše dřevěné příbory se netříští a jsou dokonalým doplňkem pro snídani, oběd nebo večeři. Její výhody? Všechny výhody klasických kovových příborů a navíc všechny výhody výrobku vyrobeného z udržitelných materiálů.

    • Praktický design: jednoduché linie a hnědá barva dřeva podtrhnou přirozenou krásu každé vaší prezentace a dodají jí rustikální a ekologický nádech.
    • Udržitelnývýrobek: vždy je lepší zvolit biologicky odbouratelné a kompostovatelné příbory, například dřevěné příbory. Tato alternativa k plastům zamezuje znečišťování naší planety chemickými prostředky. Kromě toho ušetříte peníze a čas při jejich praní. Používejte a vyhazujte bez znečišťování!

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Kompostovatelné

    Kompostovatelné

    Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

    S pečetí FSC

    S pečetí FSC

    Pečeť FSC je zárukou udržitelnosti a zaručuje, že materiál, z něhož je tento výrobek vyroben, pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem, a přispívá tak k udržitelnosti životního prostředí.

    A pro ještě větší hygienu je tu sada příborů s pláštěm

    A pro ještě větší hygienu je tu sada příborů s pláštěm

    Pokud hledáte maximální bezpečnost a hygienu pro své hosty, máme pro vás také ideální volbu: sadu příborů s pláštěm. Co však myslíme pod pojmem plátované příbory? Myslíme tím, že tato sada je individuálně chráněna praktickým krytem, který zabrání přímé manipulaci a kontaktu s vnějšími činiteli po celou dobu před použitím.

    A kde by individuálně chráněné příbory mohly být výhodou? Ve všech typech podniků, ale ve společnosti Monouso je doporučujeme zejména v hotelech, ubytovnách, nemocnicích, kancelářích nebo dokonce v rozvážkových službách do domu či s sebou.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Design ECO Birchwood
    Materiál Březové dřevo
    Nějaký Balíček Balíček Příbory
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Biologicky odbouratelný Ano
    Kompostovatelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 39241000
    Délka 16,5 cm
    Recyklovatelné Ne
    Typ Znovu použitelný
    Balení v krabici 24
    Cena za 25
    Jednotky v balení 25
    Vidět víc Zobrazit méně