Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm (50 Ks)

Odkaz10335-50
    Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm (50 Ks)
    • Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm (50 Ks)
    • Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm (50 Ks)
    • Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm (50 Ks)

    Produkt s Ukončenou Výrobou


    Produkt je nahrazen:

    50 Ks   9,33 € 0,187€/Ud
    9,33 € (tax incl.) 0,187€/Ud
    Množství

    Cena za krabici 50 Jednotky

    Produkt s Ukončenou Výrobou



    Odkaz10335-50


    • Do mikrovlnné trouby
    • Biologicky rozložitelné
    • Kompostovatelné
    • Recyklovatelné
    • Vyrobeno v Evropě

    Talíř Hluboký z Cukrové Třtiny Přírodní Ø160mm 50 (Ks).

    • Ekologická alternativa: recyklovatelný, biologicky rozložitelný a kompostovatelný.
    • Pevné a vysoce odolné pro mokré, mastné nebo olejnaté potraviny.
    • Vhodné do mikrovlnné trouby (9 minut při 1000 W nebo 7,30 minuty při 1200 W).
    • Je univerzální pro všechny typy oslav a ideální pro prezentaci jakéhokoli přípravku.

    Cena je za Balení 50 Ks.

    Vidět víc

    Popis

    100% talíře pokrmy z cukrové třtiny

    100% talíře pokrmy z cukrové třtiny

    Chcete svou akci nebo catering překvapit udržitelným nádobím, které má však vynikající kvalitu? Nehledejte dál, jste na správném místě a jsme si jisti, že nic lepšího než naše talíře z cukrové třtiny nenajdete.

    Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. Jak je to možné? Říkáme vám. Desky z cukrové třtiny se získávají z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu vzniká bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

    Protože jsou vyrobeny ze 100% rostlinného produktu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. To však neznamená, že je můžete vyhodit kamkoli, pro správné zpracování odpadu je musíte odložit do kontejneru na bioodpad.

    Jejich hlavní přednosti však nespočívají pouze v tom, jak jsou ekologické a udržitelné. To jsou některé z jejich dalších výhod:

    • Pevné, ale zároveň lehké: tyto desky budou pro váš podnik nepochybně skutečným objevem. Mají dokonalou tuhost, aby unesly všechny druhy potravin, aniž by se při přenášení na stůl ohýbaly, a přesto nejsou vůbec těžké.
    • Odolné a vhodné pro všechny druhy potravin: talíře z cukrové třtiny bez problémů snesou mastná a olejnatá jídla, stejně jako jídla s omáčkami nebo dokonce tekutiny. Ať už budete podávat jakékoliv jídlo, teplé nebo studené, ujišťujeme vás, že nebudete mít žádné problémy s měknutím, prasklinami nebo trhlinami.
    • Kvalitní povrchová úprava a vzhled: pokud mluvíme o jednorázových talířích, vybaví se nám klasické bílé talíře z narozeninových oslav. Talíře z cukrové třtiny jsou na hony vzdálené představě, kterou máme všichni o talířích na jedno použití. Vizuálně je jejich kvalita velmi vysoká a na dotek je jasně patrná. Mají dvě strany, vnější je drsnější a vnitřní zcela hladká.
    • Snadnose skladují a přepravují: tyto talíře lze velmi pohodlně stohovat , takže zabírají minimum místa a usnadňují přepravu, pokud se mají používat na akcích nebo při cateringu. Protože neváží, budou perfektní volbou kvality, kterou si můžete vzít s sebou na večírky.
    • Snadné kombinování: kombinujte tyto biologicky rozložitelné talíře s jakýmkoli jiným udržitelným designem, který najdete v našem katalogu, a vytvořte tak úhlednou prezentaci a příjemnou atmosféru.

    Do mikrovlnné trouby

    Do mikrovlnné trouby

    Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Kompostovatelné

    Kompostovatelné

    Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    Vyrobeno v Evropě

    Vyrobeno v Evropě

    Tento výrobek je vyráběn v Evropě v souladu se stanovenými normami kvality.

    Přírodní pokrmy z cukrové třtiny bez přidaných barviv

    Přírodní pokrmy z cukrové třtiny bez přidaných barviv

    Udržitelné ve všech ohledech. Naše pokrmy z cukrové třtiny mají velmi zvláštní barvu. Proč to říkáme? Nejen proto, že jsou vyrobeny z organického materiálu, ale také proto, že tento materiál nebyl nijak upravován ani podroben chemickým procesům bělení, díky čemuž mají tyto desky přirozenou barvu, původní barvu materiálu.

    S nimi získáte stoly s rustikálním a moderním designem, a pokud je zkombinujete s dalšími druhy udržitelného nádobí, například s palmovými listy, vytvoříte dokonalou ekologickou kombinaci.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry Ø16cm
    Design Chef
    Materiál Cukrová třtina
    Nějaký Balíček Talíř
    Použití Restaurace a stravování
    Celková kapacita 460 ml
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Průměr 160 mm
    Tvar Kolo
    Výška 3,6 cm
    Biologicky odbouratelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 48236910
    Mikrovlnná trouba Ano
    Recyklovatelné Ne
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 20
    Cena za 50
    Rozměry (Ø) Ø16cm Hluboký
    Jednotky v balení 50
    Vidět víc Zobrazit méně