Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 30cm (87 Ks)

Odkaz11595-87
  • last units
Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 300 mm (100 Ks)
  • Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 300 mm (100 Ks)
  • Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 300 mm (100 Ks)
  • Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 300 mm (100 Ks)

Produkt s Ukončenou Výrobou


Produkt je nahrazen:

87 Ks   60,12 € 0,691€/Ud
60,12 € (tax incl.) 0,691€/Ud
Množství

Cena za krabici 87 Jednotky

Produkt s Ukončenou Výrobou



Odkaz11595-87


  • Recyklovatelné
  • S pečetí FSC

Talíř Pizza Karton Laminátové PET Černá 30cm.

  • Vyrobeno z kartonu s praktickou laminací.
  • Jednorázové a 100% recyklovatelné.
  • Vhodné pro styk s potravinami.
  • Skvěle se hodí k podávání suchých, tučných i vlhkých pokrmů.
  • Ideální na pizza.
Vidět víc

Popis

Nepostradatelné na každém stole: jednorázové kartonové talíře.

Nepostradatelné na každém stole: jednorázové kartonové talíře.

Víme, že pokud je použijete na svých akcích, už je nikdy nebudete chtít měnit. Kartonové talíře mají nespočetvýhod, díky nimž se staly nepostradatelnými i při velkých akcích a  cateringových  službách. Jaké to jsou? Řekneme vám:

  • Dokonalá alternativa k plastu: naše papírové talíře vyrobené ze skládací lepenky jsou vyrobeny z celulózy z lesů certifikovaných pro odpovědné hospodaření se zdroji, takže jejich koupí předcházíte odlesňování a staráte se o životní prostředí.
  • Kromě toho,že jsou pohodlné, jsou také hygienické: naše kartonové talíře jsou bezpochyby dokonalou volbou na jedno použití. Protože jsou na jedno použití, můžete ušetřit čas i peníze, stačí je vyhodit do příslušného kontejneru a je to.
  • Odolné, ale lehké a úsporné: Ve společnosti Monouso rádi nabízíme všestranné a především užitečné výrobky. Proto můžete na těchto kartonových deskách píchat a řezat bez obav z jejich rozbití a s komfortem, že je sotva zatížíte. Mají různé povrchové úpravy, které jim umožňují velmi úsporně odolávat všem druhům potravin, které na ně položíte.
  • Optimalizujte svůj úložný prostor: jsou stohovatelné, takže při skladování zabírají velmi málo místa.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

S pečetí FSC

S pečetí FSC

Pečeť FSC je zárukou udržitelnosti a zaručuje, že materiál, z něhož je tento výrobek vyroben, pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem, a přispívá tak k udržitelnosti životního prostředí.

S laminací PET

S laminací PET

Zapomeňte na talíře, které se při servírování jídla ohýbají nebo rozmočí. Kartonové desky s laminací PET jsou ideální volbou pro všechny vaše přípravky. Její tenká laminace z PET plastu je dokonalou bariérou, která zajišťuje odolnost vůči mastným, olejnatým nebo slaným potravinám a zároveň zabraňuje jejich změknutí nebo popraskání.

Používejte je a recyklujte, laminované PET talíře mají tu výhodu, že vám ušetří čas a zdroje při jejich mytí. Jednoduše je vyhoďte do odpadkového koše.

Ideální pro servírování pizzy

Ideální pro servírování pizzy

Jak je možné, že nejslavnější jídlo na světě nemá svůj vlastní talíř? Design těchto talířů je pečlivě promyšlený tak, abyste na nich mohli servírovat lahodnou pizzu a co nejpohodlněji ji prezentovat svým hostům.

A proč to říkáme? Většina lepenkových talířů má mírně zvýšený okraj, aby jídlo nespadlo, ale tento ne. Absence vysokého okraje usnadňuje krájení pizzy nožem, aniž by vám to talíř ztěžoval.

Klasické a elegantní: černé talíře

Přestaňte používat černé nádobí pouze na Halloween a oblékněte své stoly do této barvy. Černé kartonové talíře se stanou vaším novým základem při servírování příprav a dodají každé události střízlivý a sofistikovaný nádech.

Pokud hledáte veškerou eleganci, kterou černá přináší, zvolte pro své nádobí úplně černou bar vu nebo vytvořte jinou chromatickou hru, například vždy úspěšnou černobílou nebo nejvýraznější kombinaci se zlatou či stříbrnou.

Parametry

Barva Černá
Celkové Rozměry Ø30cm
Design Pizza
Materiál Papír / karton
Nějaký Balíček Talíř
Certifikáty Kontakt s potravinami
Průměr 30 cm
Tvar Kolo
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Recyklovatelné Ne
Typ Jednorázový
Balení v krabici 4
Cena za 87
Rozměry (Ø) Ø30cm
Jednotky v balení 87
Vidět víc Zobrazit méně