Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Ks)

Odkaz13147-25
    Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    • Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    • Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    • Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    • Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    • Vidlička Dřevěný BIO Balené 16cm (25 Kousky)
    25 Ks   4,61 € 0,184€/Ud
    4,61 € (tax incl.) 0,184€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 25 Jednotky

    Odkaz13147-25


    • Biologicky rozložitelné
    • Kompostovatelné
    • Recyklovatelné
    • S pečetí FSC
    Vidět víc

    Popis

    Dřevěné vidličky, udržitelná a úsporná alternativa

    Dřevěné vidličky, udržitelná a úsporná alternativa

    Ekologická alternativa ke klasickým levným plastovým vidličkám? Nebojte se, jsme si jisti, že jakmile se seznámíte s našimi biologicky rozložitelnými dřevěnými vidličkami, už nebudete hledat dál. Stačí kliknout a bez námahy si vychutnáte všechny druhy jídla. Zdravé saláty, chutné pokrmy z rýže nebo chutné maso, čemu všemu tyto dřevěné vidličky odolají? Rozhodně ničemu.

    Tyto vidličky jsou vyrobeny z březového dřeva s jednoduchým designem. Naše dřevěné vidličky se netříští a jsou dokonalým doplňkem vaší snídaně, oběda nebo večeře. Jaké jsou jejich výhody? Všechny výhody klasických kovových příborů a navíc všechny výhody výrobku z udržitelných materiálů.

    • Udržitelnost: volba biologicky odbouratelných a kompostovatelných příborů, jako jsou dřevěné příbory, je vždy lepší. Tato alternativa k plastu zamezuje znečišťování naší planety chemickými prostředky. Stejně tak šetří peníze a čas při jejich mytí. Používejtea likvidujte bez znečišťování!
    • Aniž byste obětovali kvalitu: naši zákazníci je neustále doporučují a používají je ve svých food truccích, bufetech, cateringu, na akcích nebo při službách take away a rozvozu. Jejich kvalita je zárukou: není nic lepšího než vidlička z přírodního dřeva: ergonomická a izolující od vysokých teplot. A nepoškrábe nádoby!

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Kompostovatelné

    Kompostovatelné

    Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    S pečetí FSC

    S pečetí FSC

    Pečeť FSC je zárukou udržitelnosti a zaručuje, že materiál, z něhož je tento výrobek vyroben, pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem, a přispívá tak k udržitelnosti životního prostředí.

    Pro větší hygienu jsou vidlice s pláštěm

    Pro větší hygienu jsou vidlice s pláštěm

    Pokud chcete pro své hosty zajistit maximální bezpečnost a hygienu, máme pro vás také ideální volbu: příbory s pláštěm. Co však máme na mysli pod pojmem opláštěný příbor? Máme na mysli, že tyto vidlice jsou samostatně chráněny praktickým krytem, který zabrání přímé manipulaci s výrobkem a jeho kontaktu s vnějšími činiteli před použitím.

    A kde mohou být individuálně chráněné příbory výhodou? Zejména v hotelech, ubytovnách, nemocnicích, kancelářích nebo dokonce v donáškových službách.

    Parametry

    Barva Přírodní
    Celkové Rozměry 16 cm
    Design Great to Go
    Materiál Dřevo
    Nějaký Balíček Tenedor
    Použití Restaurace a stravování
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Tvar Zoubkovaný
    Biologicky odbouratelný Ano
    Kompostovatelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový SI
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 44191900
    Délka 16 cm
    Recyklovatelné Si
    Typ Cubertería
    Balení v krabici 20
    Cena za 25
    Jednotky v balení 25
    Vidět víc Zobrazit méně