Plastové Talíř Kulatý 3 Dílný Mramor 26 cm (25 Ks)

Odkaz7149-25

    20
    použití

    Plastové Talíř Kulatý 3 Dílný Mramor 26 cm (25 Ks)
    • Plastové Talíř Kulatý 3 Dílný Mramor 26 cm (25 Ks)
    25 Ks   19,81 € 0,792€/Ud
    19,81 € (tax incl.) 0,792€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 25 Jednotky

    Odkaz7149-25

    Celkové Rozměry


    • PET
    • Kolo
    • Ano
    • Ne
    • 25

    Plastový talíř v černé barvě, kulatý, opakovaně použitelný, jednorázový a recyklovatelný. Vyrobeno z PET o průměru 18 cm.

    • Skvěle se hodí k podávání v bufetech, při cateringu a na akcích.
    • Posiada trzy przegródki na różne produkty żywnościowe.
    • Ideální pro originální prezentace.
    • Materiál velmi odolný proti nárazům. Téměř nerozbitné.
    • Moderní a lesklý design "imitace mramoru".

    Kompatibilní kryty jsou k dispozici v příslušenství.

    Cena je za Balení po 25 Ks.

    Vidět víc

    Accesories


    Popis

    Všestrannost, styl a funkčnost: PET nádobí

    Všestrannost, styl a funkčnost: PET nádobí

    Styl a elegance u stolu jsou základními prvky prezentace vašich gastronomických výtvorů. PET talíře mají bezkonkurenční povrchovou úpravu a lesk, což z nich dělá nejlepší nádobí pro výzdobu vašich stolů a nejchytřejší volbu, která splní potřeby každé akce a příležitosti.

    Ještě neznáte PET? Je známý také jako polyetylentereftalát a jedná se o plast, který vyniká snadnou recyklací a díky němuž jsou PET talíře ve srovnání s ostatními ekologicky šetrným řešením.

    Chcete prozkoumat další výhody těchto úžasných talířů? Povíme vám o nich vše.

    • Překvapivý lesk: PET talíře poskytují lesk špičkového nádobí. Jsou ideální pro servírování vašich receptů tím nejchutnějším způsobem.
    • Lehké, ale silné: To, že jsou naše talíře lehké a snadno se s nimi manipuluje, neznamená, že nejsou silné. Nabízejí jedinečnou odolnost proti nárazům a otřesům, aby se zabránilo nehodám a rozbití v nejhorší možné chvíli.
    • Vhodné pro studená i teplá jídla: jsou ideální volbou pro speciální události, slavnostní večeře nebo jakoukoli příležitost, při které chcete své hosty ohromit dokonalou prezentací. Lze v nich jedinečným způsobem servírovat pokrmy od kanapek po předkrmy i širokou škálu kulinářských pokrmů, které vyžadují elegantní úpravu.

    Zjednodušte si stůl pomocí rozdělených talířů

    Pro catering, akce, bufety nebo dokonce pro menu určené dětem. Proč říkáme, že tyto talíře jsou pro tento typ servisu ideální? Stačí se na ně podívat. S těmito talíři, rozdělenými do přihrádek různých velikostí, můžete servírovat různé části jídla, od hlavního chodu přes přílohy, saláty až po dezerty, aniž byste museli pro každou z nich používat jiný talíř. Nezní to prakticky?

    A to není všechno. Dokážete si představit, že byste servírovali různé předkrmy a měli možnost zařadit různé dipy, které byste mohli sdílet? S těmito talíři je to možné. Díky nim bude doba jídla organizovanější a vy si budete moci jídlo vychutnat pohodlnějším způsobem. Co si o tom myslíte vy?

    S dokonalým okrajem pro vzduchotěsné uzavření

    Vytvořte dokonalý vzduchotěsný obal tím nejjednodušším možným způsobem. V Monouso víme, jak složité je zvládnout cateringovou službu, nebo dokonce službu take away či rozvážkovou službu tak, aby se k vašim hostům dostaly přípravy, jako by právě vyšly z kuchyně.

    Z tohoto důvodu mají tyto talíře praktický design, který umožňuje dokonalé spojení pokliček, které najdete v příslušenství výrobku. Koupě tohoto výrobku s příslušenstvím vám poskytne pohodlí a usnadní přepravu pokrmů a zaručí jejich neporušenost během přepravy.

    Parametry

    Barva Černá
    Celkové Rozměry Ø26cm 3P
    Design Catering
    Materiál PET
    Nějaký Balíček Podnos
    Celková kapacita 130 ml
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Průměr 26 cm
    Tvar Kolo
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 39241000
    Recyklovatelné Ne
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 10
    Cena za 25
    Rozměry (Ø) Ø26cm 3C
    Jednotky v balení 25
    Vidět víc Zobrazit méně