Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 28x19cm (50 Ks)

Odkaz9393-50
  • last units
Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 280x190mm (50 Kousky)
  • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 280x190mm (50 Kousky)
  • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 280x190mm (50 Kousky)
  • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 280x190mm (50 Ks)
50 Ks 26,62 € -30% 18,63 € 0,373€/Ud
26,62 € -30%
18,63 € (tax incl.) 0,373€/Ud
Množství

Cena za krabici 50 Jednotky

Odkaz9393-50


  • Certifikovaný domácí kompost Ok
  • Do mikrovlnné trouby
  • Biologicky rozložitelné
  • Vhodné do mrazničky
  • Recyklovatelné
  • Vyrobeno v Evropě

Podnos z Cukrové Třtiny Bílý Pěkný 28x19 cm 50 (Ks). Vnitřní strana má rozměry 20x11 cm.

Cena je za Balení 50 Ks.

Vidět víc

Popis

Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

Udržitelné a vysoce kvalitní zásobníky? Samozřejmě je to možné, ve společnosti Monouso jsme si jisti, že pokud poznáte naše zásobníky na cukrovou třtinu, nebudete chtít ve svých službách používat jiné.

Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. A jak tyto tácy vyrábíte? Naše tácky na cukrovou třtinu se vyrábějí z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu získáme bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

Protože jsou vyrobeny ze 100% rostlinného produktu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. To však neznamená, že je můžete vyhodit kamkoli, pro správné zpracování odpadu je musíte odložit do kontejneru na bioodpad.

Kromě jejich ekologických výhod vám můžeme sdělit i mnoho dalších, které budou pro vaše podnikání přínosem:

  • Pevné a odolné, ale bez zvýšení hmotnosti: tácy z cukrové třtiny mají dokonalou tuhost, aby se neprohýbaly a odolávaly všem druhům potravin při přenášení na stůl, aniž by se zvýšila jejich hmotnost. Nejen to, ale také dokonale odolávají horkým i studeným pokrmům, olejům nebo omáčkám, aniž by ztratily svou stabilitu a popraskaly.
  • Snadná a pohodlná přeprava a skladování: tyto talíře lze velmi pohodlně stohovat, takže zabírají minimum místa a usnadňují přepravu, pokud se mají používat na akcích nebo při cateringu. Protože jsou beztížné, budou perfektní volbou kvality, kterou si můžete vzít s sebou na večírek.
  • Kvalitní vzhled: Když se řekne jednorázové nádobí, vybaví se vám klasické tácy, které vídáte na rodinných oslavách, ale můžeme vás ujistit, že kvalita našich táců na cukrovou třtinu má k tomuto ikonickému nádobí daleko. Vizuálně je kvalita těchto zásobníků velmi vysoká a na dotek je jasně patrná. Mají dvě strany, vnější strana je drsnější a vnitřní strana je zcela hladká.
  • Snadno kombinovatelné: díky svému přírodnímu vzhledu lze naše biologicky rozložitelné tácy kombinovat s jakýmkoli jiným udržitelným designem, který najdete v našem rozsáhlém katalogu, a vytvořit tak úhlednou kombinaci a hřejivou a důvěrnou atmosféru na vašich stolech.

Certifikovaný domácí kompost Ok

Certifikovaný domácí kompost Ok

Náš výrobek je domácí kompost s označením Ok. V domácím kompostovacím prostředí je schopen biologického rozkladu na kompost. To platí i pro všechny její součásti, barvy a přísady.

 

Do mikrovlnné trouby

Do mikrovlnné trouby

Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Vhodné do mrazničky

Vhodné do mrazničky

Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

Vyrobeno v Evropě

Vyrobeno v Evropě

Tento výrobek je vyráběn v Evropě v souladu se stanovenými normami kvality.

Nejudržitelnější podnosy v bílé barvě

Nejudržitelnější podnosy v bílé barvě

Nepochybně ty, které se budou na váš stůl hodit nejlépe, ať už jste se rozhodli pro jakoukoli dekoraci. Podnosy na cukrovou třtinu v bílé barvě jsou stejně jako veškeré nádobí v této barvě nejuniverzálnější a nejpraktičtější.

Velkou výhodou této barvy je, že můžete vytvářet čisté a neutrální vzory , které zvýrazní barvu vašich přípravků a dají vám možnost kombinovat je s jakýmkoli jiným pokrmem, ať už má jakoukoli barvu. Úspěch dekorace vašeho stolu je zaručen.

Parametry

Barva Bílá
Celkové Rozměry 28x19cm
Design Pěkný
Materiál Cukrová třtina
Nějaký Balíček Podnos
Použití Restaurace a stravování
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Obdélníkový
Šířka 19 cm
Biologicky odbouratelný Ano
Kompostovatelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 12129920
Délka 28 cm
Mikrovlnná trouba Ano
Recyklovatelné Ne
Typ Jednorázový
Gama Ekologický
Balení v krabici 10
Cena za 50
Rozměry 28x19cm
Jednotky v balení 50
Vidět víc Zobrazit méně