Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 28x22cm (40 Ks)

Odkaz110725-40
    Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Kousky)
    • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Kousky)
    • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Ks)
    • Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 200x280mm (40 Kousky)
    40 Ks   14,20 € 0,355€/Ud
    14,20 € (tax incl.) 0,355€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 40 Jednotky

    Odkaz110725-40


    • Do mikrovlnné trouby
    • Biologicky rozložitelné
    • Vhodné do mrazničky
    • Kompostovatelné
    • Recyklovatelné
    • Vyrobeno v Evropě

    Podnos z Cukrové Třtiny Bílý 28x22 cm.

    • Vyrobeno z přírodní, biologicky odbouratelné a kompostovatelné buničiny.
    • Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě (2 minuty 800 W).
    • Ideální pro přepravu a podávání všech druhů potravin, včetně tučných a mastných.
    • Kompatibilní víko s dokonalým přizpůsobením a vzduchotěsným uzávěrem se prodává samostatně. K dispozici v příslušenství produktu.
    Vidět víc

    Popis

    Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

    Podnosy zásobníky na cukrovou třtinu: vysoká odolnost a špičková kvalita

    Udržitelné a vysoce kvalitní zásobníky? Samozřejmě je to možné, ve společnosti Monouso jsme si jisti, že pokud poznáte naše zásobníky na cukrovou třtinu, nebudete chtít ve svých službách používat jiné.

    Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. A jak tyto tácy vyrábíte? Naše tácky na cukrovou třtinu se vyrábějí z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu získáme bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

    Protože jsou vyrobeny ze 100% rostlinného produktu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. To však neznamená, že je můžete vyhodit kamkoli, pro správné zpracování odpadu je musíte odložit do kontejneru na bioodpad.

    Kromě jejich ekologických výhod vám můžeme sdělit i mnoho dalších, které budou pro vaše podnikání přínosem:

    • Pevné a odolné, ale bez zvýšení hmotnosti: tácy z cukrové třtiny mají dokonalou tuhost, aby se neprohýbaly a odolávaly všem druhům potravin při přenášení na stůl, aniž by se zvýšila jejich hmotnost. Nejen to, ale také dokonale odolávají horkým i studeným pokrmům, olejům nebo omáčkám, aniž by ztratily svou stabilitu a popraskaly.
    • Snadná a pohodlná přeprava a skladování: tyto talíře lze velmi pohodlně stohovat, takže zabírají minimum místa a usnadňují přepravu, pokud se mají používat na akcích nebo při cateringu. Protože jsou beztížné, budou perfektní volbou kvality, kterou si můžete vzít s sebou na večírek.
    • Kvalitní vzhled: Když se řekne jednorázové nádobí, vybaví se vám klasické tácy, které vídáte na rodinných oslavách, ale můžeme vás ujistit, že kvalita našich táců na cukrovou třtinu má k tomuto ikonickému nádobí daleko. Vizuálně je kvalita těchto zásobníků velmi vysoká a na dotek je jasně patrná. Mají dvě strany, vnější strana je drsnější a vnitřní strana je zcela hladká.
    • Snadno kombinovatelné: díky svému přírodnímu vzhledu lze naše biologicky rozložitelné tácy kombinovat s jakýmkoli jiným udržitelným designem, který najdete v našem rozsáhlém katalogu, a vytvořit tak úhlednou kombinaci a hřejivou a důvěrnou atmosféru na vašich stolech.

    Do mikrovlnné trouby

    Do mikrovlnné trouby

    Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

    Kompostovatelné

    Kompostovatelné

    Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    Vyrobeno v Evropě

    Vyrobeno v Evropě

    Tento výrobek je vyráběn v Evropě v souladu se stanovenými normami kvality.

    Nejudržitelnější podnosy v bílé barvě

    Nejudržitelnější podnosy v bílé barvě

    Nepochybně ty, které se budou na váš stůl hodit nejlépe, ať už jste se rozhodli pro jakoukoli dekoraci. Podnosy na cukrovou třtinu v bílé barvě jsou stejně jako veškeré nádobí v této barvě nejuniverzálnější a nejpraktičtější.

    Velkou výhodou této barvy je, že můžete vytvářet čisté a neutrální vzory , které zvýrazní barvu vašich přípravků a dají vám možnost kombinovat je s jakýmkoli jiným pokrmem, ať už má jakoukoli barvu. Úspěch dekorace vašeho stolu je zaručen.

    Parametry

    Barva Bílá
    Celkové Rozměry 28x20cm
    Design Catering
    Materiál Cukrová třtina
    Nějaký Balíček Talíř
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Tvar Obdélníkový
    Šířka 20 cm
    Biologicky odbouratelný Ano
    Kompostovatelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Jednorázový Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 12129920
    Délka 28 cm
    Mikrovlnná trouba Ano
    Recyklovatelné Ne
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 8
    Cena za 40
    Rozměry 28x20cm
    Jednotky v balení 40
    Vidět víc Zobrazit méně