Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 15x15cm (50 Ks)

Odkaz110685-50
    Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Kousky)
    • Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Kousky)
    • Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Ks)
    • Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Kousky)
    • Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Kousky)
    • Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 150x150mm (50 Ks)
    50 Ks   7,44 € 0,149€/Ud
    7,44 € (tax incl.) 0,149€/Ud
    Skladem Množství

    Cena za krabici 50 Jednotky

    Odkaz110685-50


    • Do mikrovlnné trouby
    • Biologicky rozložitelné
    • Kompostovatelné
    • Vhodné do mrazničky
    • Recyklovatelné
    • Vyrobeno v Evropě

    Talíř Čtvercový z Cukrové Třtiny Bílý 15x15 cm 50 (Ks).

    • Recyklovatelné, biologicky rozložitelné a kompostovatelné.
    • Odolná vůči oleji a tuku, pro teplé i studené pokrmy.
    • Je univerzální pro všechny typy oslav a ideální pro prezentaci jakéhokoli přípravku.
    • Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě, troubě a mrazničce, vždy se řiďte doporučeními pro použití.

    Cena je za Balení 50 Ks.

    Vidět víc

    Popis

    100% talíře pokrmy z cukrové třtiny

    100% talíře pokrmy z cukrové třtiny

    Chcete svou akci nebo catering překvapit udržitelným nádobím, které má však vynikající kvalitu? Nehledejte dál, jste na správném místě a jsme si jisti, že nic lepšího než naše talíře z cukrové třtiny nenajdete.

    Cukrová třtina je jedním z materiálů s nejmenším dopadem na životní prostředí, pokud jde o výrobu jednorázového nádobí. Jak je to možné? Říkáme vám. Desky z cukrové třtiny se získávají z bagasy, což je produkt získaný po zpracování cukrové třtiny. Po zpracování tohoto přírodního materiálu vzniká bioplast zvaný rostlinný polyethylen, který neznečišťuje životní prostředí.

    Protože jsou vyrobeny ze 100% rostlinného produktu, jsou kompostovatelné a přirozeně se rozkládají. To však neznamená, že je můžete vyhodit kamkoli, pro správné zpracování odpadu je musíte odložit do kontejneru na bioodpad.

    Jejich hlavní přednosti však nespočívají pouze v tom, jak jsou ekologické a udržitelné. To jsou některé z jejich dalších výhod:

    • Pevné, ale zároveň lehké: tyto desky budou pro váš podnik nepochybně skutečným objevem. Mají dokonalou tuhost, aby unesly všechny druhy potravin, aniž by se při přenášení na stůl ohýbaly, a přesto nejsou vůbec těžké.
    • Odolné a vhodné pro všechny druhy potravin: talíře z cukrové třtiny bez problémů snesou mastná a olejnatá jídla, stejně jako jídla s omáčkami nebo dokonce tekutiny. Ať už budete podávat jakékoliv jídlo, teplé nebo studené, ujišťujeme vás, že nebudete mít žádné problémy s měknutím, prasklinami nebo trhlinami.
    • Kvalitní povrchová úprava a vzhled: pokud mluvíme o jednorázových talířích, vybaví se nám klasické bílé talíře z narozeninových oslav. Talíře z cukrové třtiny jsou na hony vzdálené představě, kterou máme všichni o talířích na jedno použití. Vizuálně je jejich kvalita velmi vysoká a na dotek je jasně patrná. Mají dvě strany, vnější je drsnější a vnitřní zcela hladká.
    • Snadnose skladují a přepravují: tyto talíře lze velmi pohodlně stohovat , takže zabírají minimum místa a usnadňují přepravu, pokud se mají používat na akcích nebo při cateringu. Protože neváží, budou perfektní volbou kvality, kterou si můžete vzít s sebou na večírky.
    • Snadné kombinování: kombinujte tyto biologicky rozložitelné talíře s jakýmkoli jiným udržitelným designem, který najdete v našem katalogu, a vytvořte tak úhlednou prezentaci a příjemnou atmosféru.

    Do mikrovlnné trouby

    Do mikrovlnné trouby

    Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Rychle a bezpečně se zahřívá, protože bez problémů odolává a nedeformuje se ani neznehodnocuje. Doporučujeme zkontrolovat technický list pro bezpečné a zodpovědné použití.

    Biologicky rozložitelné

    Biologicky rozložitelné

    Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

    Kompostovatelné

    Kompostovatelné

    Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné do mrazničky

    Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

    Recyklovatelné

    Recyklovatelné

    Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.

    Vyrobeno v Evropě

    Vyrobeno v Evropě

    Tento výrobek je vyráběn v Evropě v souladu se stanovenými normami kvality.

    Nyní jsou nejudržitelnější talíře k dispozici také v bílé barvě.

    Nyní jsou nejudržitelnější talíře k dispozici také v bílé barvě.

    Mezi talíři z cukrové třtiny nemohly chybět talíře s nejrozmanitější barvou. Bílé talíře jsou dokonalým základem pro každý stůl.

    Jejich výhody? Mnoho výhod. Nejenže můžete vytvářet stoly s čistými a neutrálními vzory, ale také máte možnost kombinovat je s nekonečným množstvím barev, které najdete v rozsáhlém katalogu Monouso, a vytvářet tak originální a jedinečné kreace.

    Parametry

    Barva Bílá
    Celkové Rozměry 15x15cm
    Design Catering
    Materiál Cukrová třtina
    Nějaký Balíček Talíř
    Certifikáty Kontakt s potravinami
    Tvar Náměstí
    Šířka 15 cm
    Kompostovatelný Ano
    Kontakt s potravinami Ano
    Rodina Monouso
    Vnitrostátní 12129920
    Délka 15 cm
    Mikrovlnná trouba Ano
    Typ Jednorázový
    Balení v krabici 20
    Cena za 50
    Rozměry 15x15cm
    Jednotky v balení 50
    Vidět víc Zobrazit méně