Poslat komu
V současnosti: Česká Republika

Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)

Odkaz4324-100
Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
  • Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
  • Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
  • Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
  • Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
  • Vidlička Dřevěný Přírodní 16cm (100 Ks)
DPH
100 Ks   4,55 € 0,045€/Ud
4,55 € (tax incl.) 0,045€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 100 Jednotky

Odkaz4324-100


  • Kompostovatelné
  • Biologicky rozložitelné
  • Vhodné do mrazničky
  • Recyklovatelné

Proměňte svůj gastronomický podnik nebo kancelářskou jídelnu v ekologický prostor díky vidlici z přírodního dřeva o výšce 16 cm.

  • Vyrobeno ze dřeva.
  • Hnědá barva, která se může mírně lišit v odstínu, díky čemuž je každá vidlička jedinečná.
  • Vhodné do mrazničky. Odolná vůči olejům a tukům.
  • Jednorázový, biologicky odbouratelný a recyklovatelný výrobek.
  • Používá se k vaření i ochutnávání teplých a studených pokrmů.
Vidět víc

Popis


Kompostovatelné

Kompostovatelné

Tento výrobek je kompostovatelný. Po vyhození do kontejneru na bioodpad a za kontrolovaných podmínek v průmyslových kompostárnách se z něj stane kompost, čímž se uzavře udržitelný cyklus.

Biologicky rozložitelné

Biologicky rozložitelné

Tento výrobek je biologicky odbouratelný, rozkládá se a rozkládá v krátké době zcela přirozeným procesem, aniž by zanechával zbytky a aniž by bylo nutné zasahovat člověka.

Vhodné do mrazničky

Vhodné do mrazničky

Vhodné pro použití v chladničce nebo mrazničce, protože náš výrobek je dokonale odolný vůči nízkým teplotám, aniž by zkřehl nebo degradoval.

Recyklovatelné

Recyklovatelné

Po skončení životnosti můžete tento výrobek bez problémů recyklovat. Stačí věnovat pozornost materiálu, ze kterého je vyroben, abyste věděli, do jakého kontejneru jej budete muset vyhodit.


Dřevěné vidličky pro vaši firmu - rustikální a udržitelný prvek


Objevte úžasné dřevěné příbory Monouso. Naše dřevěné příbory vám nabídnou jedinečný styl díky svévýrazné přírodní barvě a struktuře a dodají vašemu stolu rustikální nádech. Oživte své příbory kouzlem dřeva!

Nespokojte se s konvencemi! Vsaďte na udržitelnost a dobrý vkus s našimi 100% biologicky odbouratelnými a recyklovatelnými dřevěnými příbory. Dodejte svým stolům nádech přirozenosti s dřevěnými příbory Monouso a staňte se etalonem v oblasti ekologického cateringu!

Ekologická alternativa k tradičním příborům

Rozhodnout se pro biologicky rozložitelné příbory je vždy lepší. Tato alternativa k plastu zamezuje znečišťování naší planety chemickými prostředky. Stejně tak šetří peníze a čas při jejich mytí. Používejte a vyhazujte bez znečišťování!

A nemusíte se bát o jejich odolnost, protože tyto dřevěné příbory jsou navrženy tak, aby si poradily s jakýmkoli jídlem, které před ně položíte. Bez problémů tak můžete napíchnout šťavnatý kus masa, nakrájet křupavý salát nebo ochutnat lahodný koláč. Dřevěné příbory vás budou provázet při každém soustu.

Dřevěné vidličky

dřevěné příbory

Rustikální nádech vašeho stolu

Jsou vyrobeny z březového dřeva, jejich hnědá barva podtrhne krásu vašeho stolu a dodá mu ekologický nádech. Ale počkejte, je toho ještě víc! Naše dřevěné vidličky vám díky své jednoduché, ale ergonomické struktuře poskytnou naprosté pohodlí při každém soustu. Navíc izolují od vysokých teplot, takže zapomeňte na to, že byste se spálili. A co je nejlepší, nepoškrábou vaše cenné nádoby!

Ekologické příbory Monouso®

Do naší řady Monouso jsme vložili všechny naše znalosti a zkušenosti odborníků v oboru, abychom vám přinesli to nejlepší jednorázové nádobí. Proto jsme pečlivě vybrali tuto úžasnou dřevěnou vidličku. Proč tomu tak je? Protože víme, že kvalita a cena jdou ruku v ruce. Tato vidlička nejenže splňuje naše přísné standardy kvality, ale je také šetrná k vaší peněžence a životnímu prostředí. Vítězná kombinace!


Pomůžeme vám vybrat dokonalý příbor pro vaši firmu?

Víme, jak obtížné může být vybrat ideální dřevěný příbor pro vaši firmu. Na výrobky z naší řady Monouso poskytujeme jako velcí odborníci v oboru plnou záruku. Naším závazkem je poskytnout vám řešení, která usnadní služby, jež nabízíte ve svém hotelu, restauraci nebo stravovacím zařízení.

Pokud máte jakékoli dotazy, zákaznický servis Monouso vás rád vyslechne a pomůže vám s jakýmikoli dotazy.

Parametry

Barva Přírodní
Celkové Rozměry 16,5 cm
Materiál Dřevo
Nějaký Balíček Tenedor
Certifikáty Kontakt s potravinami
Tvar Zoubkovaný
Biologicky odbouratelný Ano
Kontakt s potravinami Ano
Jednorázový SI
Rodina Monouso
Vnitrostátní 44191900
Délka 16,5 cm
Recyklovatelné Si
Typ Cubertería
Balení v krabici 24
Cena za 100
Jednotky v balení 100 ct
Vidět víc Vidět méně